Arkadaşlar 5 arkadaş Ocak gibi 2-3 günlüğüne İzmir'e gideceğiz. Konak, Kordok, Göztepe, Karşıyaka dışında Urla taraflarında gezilecek yerler söyleyebilir misiniz? Kiralayacağımız ev Seferihisar-Sığacık'ta. O yüzden orası ve çevresi dışında yerler istiyoruz. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
[seferihisar izmire biraz uzak arabaya 45 dak falan
alsancakta gezin kordonda ve Kıbrıs şehitlerinde Karşıyaka çarşısı olabilir kemeraltı ve hisar camisi çevresi kızlar ağası hanı çevresi mutlaka agora harabeleri büyük alışveriş merkezi severseniz agora ve optimum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.