Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
665
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arsa tapusu ile ilgili ACİLL
P
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar doğru konu mu bilmiyorum ama satacağımız arsa üzerinde dava olduğu söylendi alacaklı tarafından. sistemden baktığımızda böyle bir şey gözükmüyor. dava olup olmadığı nasıl öğrenilir? borcumuz da yok her hangi bir yere. Bilgisi olan varsa memnun olurum. Satış bekliyor şu an bu yüzden.



E
9 yıl
Yüzbaşı

P
9 yıl
Teğmen

tapuya gidin kesinleşmemiş mahkeme kararı olabilir, yada dava açıldıgına dair beyan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bir kişi bizden başka kişiye bizim arsayla ilgili kıymet takdiri davası açmış. o görünüyormuş. bu işten bir şey anlamadım. dolandırıcı falan olabilir mi bunlar. davanın bizimle ilgisi yok ama arsa üzerine dava açılmış. tapuda görünmüyor ama kadastroda görünüyor. satmaya engel değil ama neden böyle bir şey yapılmış olabilir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Teğmen

kiymet takdiri diye 3. şahıslara dava yok. tapuda görünmeyen kadastroda görülen dava dosyası pek olmaz. uzman kişilerden yardım alın ve davanın açıldıgı mahkemenin kalemi ile görüşün ve ihmal etmeyin burası TÜRKİYE...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.