Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YARDIM LÜTFEN
N
11 yıl (294 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar şöyleki

bir hastanede A odasında hemsire 6 monitor izleyecek , B odasındaki ise sadece 3 monitor izleyecek
ekteki gibi bağlantı yaparsam calışırmı yani ilk hub yada switch 6 cat5 giricem ondan cıkıp digerine 3 giricem olurmu ?
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
11 yıl (209 mesaj)
Teğmen

kabloları belirlediğin odaya sokmak senin sorunun. onun dışında,mönitörleri yönetmek zaten sana kalmış. istersen A odasını kapatırsın istersen B odasını açarsın,yani görür.

daha iyi bağlantı istiyorsan switch kullanabilirsin. ancak internetin kötüyse,internet hızını yükselt yoksa o kadar mönitöre internet yetmeyebilir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.