Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1790
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Volvo S60 Bluetooth Problemi
C
12 yıl (63 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, 2012 s60 sahibiyim. Bugune kadar hep arabadayken bluetoothla telefonumu bağlayıp müzik dinlerdim, konuşmaları da bu şekilde yapıyordum. İlk defa bugun bluetoothla bağladım telefonu fakat ekran da çağrı bilgilerini gösterip, arkaplandaki radyoyu susturmasına rağmen, telefon arama sesi gelmiyor. Yani telefon sesini arabadan hiçbir şekilde duyamıyorum. İphone 6 kullanıyorum acaba ondan kaynaklı mı diye başka telefon bağladım fakat aynı sorun onda da gerçekleşti. Ne yapmam gerekir, tek çare servise gitmek mi? Telefon u araçtan silip tekrar eşledim çare olmadı.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
12 yıl (63 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arabaya tekrar bindim ve sorunsuz çalıştı. Halbuki hiçbirşey de yapmamıştım. Neyse konu kapanabilir...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.