H

Binbaşı
10 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
233 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Fizik sorusu çozebilcek var mi ? 1.soru sadece
H
4 yıl
Tüfekle gezen polisler
Bazen yolda görürsünüz, bazı polislerde otomatik tüfek oluyor ve bazen de tek başına da geziyor bu arkadaşlar sadece basit bir askıyla sırtlarına takmışlar . Polisler tabancayı bile emniyet kilitli kabzesinden çıkarmıyor . Herhangi bir kaç örgüt üyesi ya da psikopat şahıs grubu bu polislerden bu tüfeği( arkasından veya bir plan, taktik kullanarak) kolayca alıp katliam vesaire yapabilir bence . Fazla açıkta geliyor bana şahsen . Gözümden kaçırdığım ya da atladığım bir nokta var muhtemelen . Siz ne düşünüyorsunuz .
H
4 yıl
Hastaneye gitmeli miyim ? (Korona ile ilgili)
2 gün once gece 4 sularında şiddetli bir titreme başladı, sonrasında mide bulantısı ve kusma ile devam etti . Ateşimi düşürmek ve hızlı toparlamak için minoset plus kullandım toplamda 2 kere .Dün ve bugün gayet iyiyim halsizliğim yorgunluğum vardı o da geçti çabucak, kuru öksürük nefes darlığı ve benzeri herhangi bir durumla karşılaşmadım . Hastaneye gidip test yaptırmalı mıyım ? Yaptırırım yaptırmasına ancak hastaneden kapmaktan tedirginim açıkçası .
H
4 yıl
Bu Adam Nasıl Para Kazanıyor ? (ZHC)
ZHC adlı bir youtube kanalı var ara sıra videolarına denk geliyorum . Arkadaşlar hemen hemen her video da onlarca bazen 100 lerce iphone, ipad, airpods gibi ürünleri spreylerle ve markerlarla boyayıp insanlara bedava dağıtıyor. Ara sıra yapsa anlamlandırabilirim fakat hemen hemen her 2 3 videosu bu ve benzeri . 100 kişiye nintendo swith, 100 kişiye airpods ve hatta lambourghiniyi bile boyayıp hediye ediyor. 13,1M takipçisi var. Evet yüksek bir rakam fakat yine de bana abartı geldi . Siz ne düşünüyorsunuz ?

Videoyu izlemek için tıklayınız









Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
H
4 yıl
Beton Evde Nasıl Yangın Çıkıyorki ?
Arkadaşlar anlayamıyorum duvarlar beton zaten ne tutuşuyor bu kadar da yangın çıkıyor evlerde ? Biz 2 saat ateş tutuşturamıyoruz yangın çıkması biraz ütopik geliyor bana .
H
4 yıl
Bahiste bütün birikimimi kaybettim Bunalımdayım
Yıllardır üniversitede burslarla al satlarla biriktirdiğim bi 8 bin küsür liram vardı. Dedemin vefatı ve Aldatılma olaylarından sonra iyice boşluğa düştüm. Almak istediğim bir şeyler vardı. Babam hep söz verip erteliyordu. Hiçbir şey yapmıyordu benim için. Nefretim iyice büyüdü mantıklı düşünenememeye başladım . Bir yerden para gelsin belki mutlu olurum dedim. Sonuçta saçma sapan bütün paramı kaybettim .Bu arada BİR DAHA ASLA OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. Bu halttan kurtuldum. Asla oynamam. Ben kendi emek verdiğim kazandığım biriktirdiğim para ile mutluydum. Ama düşünemedim .BORCUM VESAİRE YOK ÇOK ŞÜKÜR. Kendimi yine çevirebiliyorum ama her şey rüya gibi geliyor çok ama çok üzülüyorum. Bir daha döneyim kaybettiğimi kazanayım KAFASINDA ASLA DEĞİLİM. Bu çok acı bir ders. Çok ama çok. Öyle canım yanıyor ki her gün. Evdekiler neyin var kafana ne taktın diye soruyor. Ben içimde hapsoldum. Geçecek mi bunlar, geçecek mi bu günler. Nasıl atlatacağım. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
H
4 yıl
Boş Okulda Basketbol Oynasam Ceza Yer miyim ?
Merhaba arkadaşlar yazlığa geldik Beylikdüzüne. Buralar çok sessiz ıssız villalar felan var. Civarda bir tane ilkokul var. VAkit geçirmek ve Spor amaçlı okulda basketbol sahasında basketbol oynamayı düşünüyorum. Yaşım 22 yani yasakta değilim. Ceza yer miyim ? Böyle bir yasak var mı ?
H
4 yıl
1 ocakta kütüphaneler açık mı ?
Açık mı ya da hangileri açık olur ?
H
5 yıl
Babam günün 25 Saati facebookta
57 yaşında ve emekli değil. Yıllardır böyle, evet yıllardır. Hiç sıkılmadan usanmadan günün her saati facebookta. İşin kötü tarafı dişarı çıkmaya adım atmaya hiç yanaşmıyor. Bir insan nasıl böyle yaşayabilir anlamıyorum. Ve çok mantıksız harcama yapıyor, beymenden vakkodan felan kıyafet alıyor cebinde sıfır nakıt hepsi karttan. Babannem ve dedemin kira gelirleri ile geçiniyoruz. Daha anlatacak çok şey var ailemle ilgili her şeyi saçma görüyorum.
H
5 yıl
Halı Saha Maç Özledim( Yok mu benim gibi ? )
Herkesin ortaokulda lisede mutlaka halisahaya gittiği arkadaşları, grubu felan olmuştur bir dönem. Üniversiteye başlayıp herkes bir yere dağılınca, okuduğum okul bölümde de adam akıllı erkek olmayınca bu zevkten mahrum kaldım.

Aslında böyle bir ana konu yapıp İstanbul'da ya da şehirlere göre toplanıp maç felan yapabiliriz ya da eksik adamı olanlar maça gidebilir felan. Ne düşünüyorsunuz tutar mı bu iş ?

Defans Forvet felan oynayabilirim. Herkesin eşit miktar kaleye geçtiği sistemi tercih ederim. Şampiyonlar ligi finali heyecanın da agresiflikte halı saha sevmiyorum, amaç eğlence olmalı sürekli taktik birbirine emir veren tipleri de sevmiyorum sahada.

Mesela herkes işte bu şekilde öz açıklama yapar mevki, şehir vesaire yararlı konu olabilir diye düşünüyorum .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.