P

Yüzbaşı
29 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
215 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
Android Telefonlar
12Gb olan versiyonu nasıl arkadaşlar ? 5g hangisinde var tam net bulamadım
P
2 yıl
PS4 PRO KASMA SORUNU
Merhaba arkadaşlar ps4 pro sahibi bir dostum var . fifa22 oynarken oyun böyle 1 sn falan donma yapıyor 5-6 dk da bir mesela tam şut çekicek oradaki 1 sn fark yüzünden istediğini yapamıyor . şimdi menü geçişlerinde de donma olmaya başladı , ayarlara veya herahngi bir menüye girerken bu sıkıntıyı yaşıyoruz. sıfırladık manuel güncelleme yaptık . daha ne yapabiliriz? ayrıca ps i açar açmaz arayüzde donmalar başlıyor ısınma olmaksızın .aklıma artık hard disk geliyor sorun harddisktense net cevabı nasıl alırım. Bİlen ya da yaşayan var mı?
P
3 yıl
Ps4 dualshock 4 . Analog
Merhaba , ps4 kolda drift problemim var . Bunu kendim çözmem mümkün mü ? Çözemezsek ankarada var mı güvenilir bir yer ?
P
4 yıl
ASTRA KAPUT RÖTUŞ
Merhaba , 2016 astra dizel otomatik araç sahibiyim . Motor kaputumda kuş pisliğinden dolayı benden önceki araç sahibi rötuş yaptırmış . Bu rötuşların giderilebilmesi için boyatılması şart mı başka bir yöntem mevcut mu? bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi beni gözüme çok çarpıyor .
P
4 yıl
Creative M5300 -Playvision HDA-51A
Merhabalar
Creative m5300 5.1 surround sistemim var . Sony xf9005 ve ps4 pro ya bu ses sistemimi bağlamak istiyorum . Bunun için bir decoder aldım playvision hda-51a marka modelinden. Decoder sesi çok netleştirip güzelleştiriyor . Fakat ben 5.1 değil de 4.1 ses alıyorum . Speaker yerlerini değiştirsem de yine de 4.1 ses alıyorum. Sebebi ne olabilir acaba ?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
Excel
Merhaba excelden anlayan bir arkadaşa sorum olacak. office 2010 yüklü bir den fazla excel dosyasını açtığımda tek tek kapatmak ve kaydet demek zorunda kalıyorum. Çarpı işaretine bastığımda tümünü kaydet seçeneğini nasıl getirebilirim?
P
5 yıl
Creative m5300 tv ye bağlamak
Merhaba başlıktan anlaşıldığı üzere creative eskiden kullanmış olduğum ses sistemimi tv ye bağlamak istiyorum. Bunu şöyle yapabilirim dedim . Tv nin kulaklık takılan kısmına 1 erkek ve çıkışında 3 dişi olan jak alır yaparım dedim . Fakat 5.1 i bırak 4.1 ancak çalışıyor, gerçek 5.1 ses alamıyorum önerisi olan var mı ?
Ses sitemim aşağıdaki görselde yer alıyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Not : Ses sistemini takacağım TV Sony 55XF9005
P
5 yıl
Max 100k Araç Tavsiyesi
Merhaba ,
Araç otomatik vites olmalı km düşük olmalı donanımlı olmalıdır.Sedan düşünüyorum . Turbo olması benim için önemli atmosferiğin performansını beğenmiyorum . Tavsiyeleriniz nelerdir ?
P
5 yıl
Hızlı internet için
Merhaba
Ankara da polatlı da yaşıyorum. Mahallemizde eski bakır telleri gereği max 8mpbs internet hızı alabiliyorum. İnternet hızı yüzünden ne doğru düzgün film izleniyor ne de indirme yapabiliyorum. Altyapı ihtiyacı duymadan turkcell 4.5 g ile internet verebiliyor o da 159 tl başka alternatifi yok mu bunun acaba ? Yıl olmuş 2019 hala internet sıkıntısı var :/
P
5 yıl
İnsignia
Merhaba 90-100 max 105 arasında hoşuma giden araç insignia . Fakat insignianın elektronik aksamı olsun şanzıman ve motoru olsun nasıldır acaba yardımcı olabilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.