A

Onbaşı
11 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Yamah R25 Kask Monto Önerisi
Arkadaşlar merhaba;
r25 modeli race blue modelini aldım heşeyim hazır plaka ruhsat sigorta kasko.
ama ekipmanım hiç yok.
malum fuarda yaklaşıyor ordan indirimli bişeyler bulurum diye umuyorum.
ama sıfır bilgi ile de gitmek istemiyorum.

mont-kask-mont-eldiven-pantolon- belki ayakkabı almayı düşünüyorum.

yardımcı olursanız öneri verirseniz sevinirm.
A
8 yıl
2500 tl televizoyon sizce ?
Arkadaşlar öncelikle bir cok açıklama okudum fakat hız webos. okadar uzak kalmısım kı senelerce. hakım olamadım konuya kusura bakmayın arkadaşlar.

bana lg marka 2000-2600 arası en kullanışlı hızlı kaliteli görüntüyü veren tv yi söyleyinde bende alıyım kurtulıyım :D

samsung felan da olabilir ama. yani akıllı kumanda olsun. 49 incden aşağıya istemiyorum. kaliteli görüntü olsun ne diyorsanız alıcam :D
A
8 yıl
TESBİH ALMAK İÇİN YARDIM
Merhaba arkadaşlar;

Kardeşime kehribar bir tespih alıcam ; fakat bu tespihi bu işi kurumsal olarak yapan sitelerden veya tespihane gibi dükkanlardan mı almam daha mantıklı yoksa bunu direk yapan yere gidersem daha ucuza daha kalite tespih alma sansım var mı ? ilgini için şimdiden teşekkür ederim.
A
9 yıl
Beylikdüzü EV yardım lütfen
Arkadaşlar ilanlardan bakıyorum her ley cok güzel evlerde. yeni evliyim eşimle orda ev almaya karar verdik. suan için güncel olarak sahibinden de baktıgım kadarıyla alabilecğim ev maks. 170 felan 2+1 ler o civarda. 0 binalar. nereden almalıyım neresi daha güzel sizce ? bir de biraz uzak çalıştıgım için olabildiğince avcılar tarafına yakın olursa benım ıcın daha avantlı olur dıye dusunuyorum.
A
9 yıl
İstanbul Basit Ulaşım Deniz Kum
Ege ve akdenizden başka yerde denize girmeme rağmen iş için haftasonu denize girebileciğim istanbuldan ido ile ulaşabileceğim yerleri yazıdım. hangisini tavsiye edersiniz. eşimle gidicem. cok mutlu olmama gerek yok mutsuz dönmesem yeter :D

Armutlu
Armutlu Tatil Köyü
Avşa Adası
Çınarcık
Esenköy
Kumla
Marmara Adası

denizi kumu ortamı herhangi bir blgisi olan paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim şimdiden.
A
9 yıl
Renkli Kordon Saat
arkadaşlar günlük olarak çakma olaması önemli değil ucuz olsun ama bir duruşu olması yeter li kordonları mavi kırmızı yeşil turuncu tarzdan 3-4 tane saat almak istiyorum. gözlük rengime ayakkabı rengime. iş yerinde kravat rengime uygun olarak takıcam. varsa bildiğini paylaşırsanız sevinirim.
A
9 yıl
İstanbulu Bİlenler Bir El Atıverin
arkadaşlar eşim yenibosna da bende ataşehirde çalışıyoruz. ortak bir yer hatta eşime daha yakın bir yerde oturmak istiyoruz. nezih 2+1 şeklinde 1000-1200 tl civarı bir ev arıyorum. ama semt olarak karar veremedim. tavsiye edeceğiniz bir semt var mı ?

ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
A
9 yıl
Beyler 3-4 günlük kiralık ev.
Beyler ben baştan yazıyım da sonra kız mı atıcan evde gizli kamera vardır. tecavüz etme. 4gün cok kızı yorma gibi yorumlar yapmayın cunku orta da kız yok :D

Üniversiteden arkadaşlarım gelicek istanbulu gezmeye ( 3erkek :D) benle beraber 4 kişiyiz. şöle levent metro güzerhahlarının yakında bir ev arıyorum.
29-30-31 ocak 3 gecelik arıyorum.

yardımcı olabilecek var mı ? belki öğrenci arkadşalarımızdan memleketine gidecek olan vardır. hem onlara maddi destek olur. hemde bizim işimiz görülür.

emlakcılar kazanacağına.

ama bu işi yapanlarda olabilir. yada tanıdığınız da olabilir. her türlü yardıma açığız. 4-5 kişi kalıcaz.
A
9 yıl
Evlenme Teklifi Yardım
Arkadaşlar kız arkaşıma evlenme teklifi edicem. biraz temsili olucak ama ileride eksikliğini hissetmesini istemiyorum.

Öle lüks restoranlarda kasıntı bir şekilde evlenme teklifi etmek istemiyorum. samimiyetten yoksun olduğunu düşünüyorum

amacım cumartesi günü anadolu yakasında güzel bir yerde. manzaralı olan bir yerde elini tutup ona yazdığım şiiri okuyup teklif etmek istiyorum.

burdan sizden yardım etmenizi istediğim şey. anadolu yakasında ki o manzaralı güzel yer ?. cumartesi öğlen 1- 5 arası saatlerde yapıcam.

yardımlarınız için teşekkür ederim.
A
9 yıl
Televizyonla olan savaşım
Arkadaşlar yakın bir tarihte evlenmeyi düşünüyorum (yaza). Ve televizyon almak istemiyorum işin aslı. nedeni tamamiyle boş zaman öldürrmesinden kaynaklı. maddi değildir. onun yerine projeksiyon mu alsam diyorum cunku sinema izlemeyi cok severim. ama aynı kaliteyi yakalabilirmiyim görüntü acısından.
televizyon olduğu zaman misafirler felan bile gelse herkes bir anda şaçma sapan programalara odaklanarak sohbet etme imkanlarımızın daraldığını. al ama izleme olayına inanmadığımı cunku o bir şekilde açılınca bir şekilde kendine kitleyebiliyor. fikirleriniz. model marka. tavisyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.