S

Çavuş
07 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
49 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
silinsin
arkadaşlar merhaba...
S
12 yıl
AMD ve İNTEL doğal USB 3.0 desteği hakkında
arkadaşlar merhaba.AMD tarafı doğal sata 3 desteği SB950 ile verdi.ama İNTEL tarafı için hala doğal sata 3 desteği gelmedi ve ek kontrolcüler ile bu desteği veriyor diye biliyorum.amma velakin USB 3.0 için her iki üreticide doğal destek vermiyor ve ek kontrolcülerle 2 veya 4 tane USB 3.0 desteği veriyor.İNTEL ve AMD ne zaman yonga setlerinin tamamını USB 3.0 yapacak.bir bilgisi olan var mı acaba bu konuda.forumda da bulamadım bu konu hakkında bir bilgi
S
12 yıl
iddia yı 7500 lira zarara ugrattım beyler.foto içeride
aslan galatasarayım benim beni yine yanıltmadı
< Resime gitmek için tıklayın >

Uploaded with ImageShack.us
S
13 yıl
tt arena çim sorunu çözülüyor
Cimbom, Sneijder ve Drogba'yı getirdi ama yıldızlarını oynatacak zemini hazırlayamadı. Bu sorunu çözmeye kararlı olan yönetim, Arena'yı Eskişehir Stat Müdürü Tarık Uslu'ya teslim etmeyi planlıyor .

ZEMİN SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜLÜYOR
Galatasaray'da transfer bitmez... Devre arasında Drogba ve Sneijder'i kadrosuna katan fakat bu yıldızlardan bozuk zemin nedeniyle iç sahada verim alamayan sarı-kırmızılılar, sorunu kökten çözüyor. Aslan, Türkiye'nin en iyi zeminlerinden birine sahip olan Eskişehirspor'da çim konusuyla ilgilenen tek yetkili olan Tarık Uslu'nun peşinde. Cimbom'un aracılar vasıtasıyla Uslu'ya teklifte bulunduğu öğrenildi. Eskişehirspor Stat Müdürü olarak 24 Haziran'a kadar akreditesi bulunan Uslu'ya Galatasaray'ın 200 bin TL nakit, aylık da 6-8 bin dolar arası bir maaş önerdiği bildirildi. Ancak bu konuda son sözü söyleyecek olan kişi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal. Cimbom, hemen olmasa da sezon sonunda Uslu'yu göreve getirmek istiyor.

Son oynanan Eskişehirspor-Galatasaray maçından önce ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdurrahim Albayrak, Tarık Uslu ile bir araya gelmiş ve kendisinden TT Arena'nın zemini konusunda bilgi almıştı. Uslu'nun bu ikiliye, "Aralık-Ocak ayında çimin kök salması imkansız. Stat hem rüzgar hem de ışık almıyor. Bunun için güneş ışığı panelleri artırılmalı ve rüzgar tribünleri alınmalı'' dediği öğrenildi. Tarık Uslu, Eskişehirspor'un maaşlı çalışanı olmasına rağmen yurt içinde ve dışında pek çok kulübe zemin konusunda danışmanlık yapıyor. Hatta geçtiğimiz yıl dünya devi Barcelona'ya seminere gitmişti.

AMK
S
14 yıl
galatasarayın sol bekine aranan kan:ibrahim üzülmez
arkadaşlar galatasarayın sol bekine aradıgımız kanı uzaklarda aramamıza gerek yok.ibrahim üzülmez i alıp 1 sene üst düzey futbol oynatabiliriz.sonuçta büyük takımda oynamış mükemmel oyun zekasına sahip, attıgı ters toplarla defansı darmadağın edebilen, kıvrak bileklere ve sorumluluktan kaçınmayan yapısı, muhteşem ters kademeleri, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, yeri geldiğinde gol koklayabilen, liderlik vasıfları olan ülkemizin nadide futbolcularındandır.bu sene bizi ligde çok kolaylıkla sürükleyecek türk sol bek kesinlikle ibrahim üzülmez den başkası olamaz...
S
14 yıl
hüseyin cimşir ?
arkadaşlar dinamo lakaplı füze şutlarıyla, yüksek top tekniği ve mükemmel oyun zekasıyla tanınan hüseyin reis boştadır.trabzon ve bursaspordaki başarılarıyla idol olmuş ve taraftırın gönlünden taht kurmuş nadide bir oyuncudur.bize gelirse büyük katkı sağlayacağı görüşündeyim.
S
15 yıl
hepsiburada dan alınan seagate hangi firma çıkışlı olabilir
arkadaşlar merhaba.benim bi arkadaşımın hepsiburada dan aldığı 1.5 tb lık seagate arızalandı.acaba içinizde hepsiburada dan alınan seagate nin ithalatçısının kim olduğunu bileniniz varmı?
S
16 yıl
bilgisayarım açılmıyor (bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor)
arkadaşlar merhaba.dün kendime yeni bir kasa aldım ve hemen pc parçalarını yeni kasaya aktarmaya başladım.çok titiz bir şekilde uğraş verdikten sonra düğmeye bastım pc çalışmaya başladı ama görüntü gelmedi.dedim herhalde bağlantılarda bir hata yaptım baktım herşey düzgün gözüküyor.ardından arkadaşımın kasasını getirdim ve kendi parçalarıma şunları uyguladım
1-çocugun ramlerini söktüm sade kendiminkini taktım çalıştı
2-kendi harddiskimi taktım çalıştı
3-kendi ekran kartımı taktım çalıştı.
ve ayrıca kendi anakartımın bios pilini söktüm bekledim ama nafile.artık anakarttan şüphelenmeye başladım.sistemim imzamda var.anakart gigabyte p31 es3g.ama bir taraftan da diyorum ki anakart bozulsaydı işlemci soğutucusu ve fanları çalıştırmaması lazımdı.onlar normal bir şekilde çalışıyor.bu olay başıma gelmeden önce pc açılırken bir kere dıt sesi geliyordu.ama artık hiç ses yok.evet arkadalar sizce sorun nerde?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.