P

Yarbay
20 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
86 üye
Görüntülenme (?)
289 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
P
geçen hafta
Armoury Crate sorunsalı
Arkadaşlar merhabalar;

sistemimde Asus Rog B650E-E Gaming Wifi anakart, Rog Ryujin III 360 soğutucu, Rog Azorh klavye, Rog Gladius III mouse ve Rog Raikiri Pro cihazlar mevcut,
uygulama kendiliğinden tüm cihazları görmemeye ve Aura Sync senkronizasyonu tamamen bozuldu. Uygulamayı tamamen sildim kalıntılarına kadar fakat yeniden yüklediğimde de uygulama yükleniyor,
Aura Sync sürekli hata veriyor, cihazları bulmuyor, donanımları söküp yükledim, donanımlar takılıyken silip yükledim, çeşitli internet üzerinde bulduğum kaynaklardan benzer problemleri yaşayanların çözümlerini denedim bir türlü olmadı.
Uygulama güncelleme kısmında tüm güncellemeler yapılı ve sorunsuz güncelleyerek kurulumlarını yapmasına rağmen aşağıdaki gibi hatalar alıyorum. Yarımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
Uygulamayı her açtığımda ise son görselde olduğu gibi sanki yeni yükleniyormuş gibi işlem yapıyor ve açılıyor.

Uygulamada hakkında kısmına girdiğimde ise aldığım bilgilerde bu var fakat hizmetlerden ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde tüm bu servisler yüklü ve çalışır durumda.
Item            Version   
----            -------   
Armoury Crate UWP App   5.8.9.0   
ROG Live Service      Yüklü değil 
Aura Service (Lighting Service) Yüklü değil 
Armoury Crate service   Yüklü değil 
Aura Wallpaper Service   Yüklü değil 



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
10 yıl
Playstation Now Betası Başladı mı ?
arkadaşlar merhabalar..

bildiğiniz gibi Playstation 4 çıktığında Sony bunun yanında Playstation Now servisinden bolca bahsetmişti,
yaz aylarında tamamen açılması beklenen servisi beta olarak açılmış gibi..

Neogaf forumlarında bir kullanıcı mailine aşağıdaki görselin geldiğini belirtmiş.

Maillerinizi kontrol edin belki Playstation Now Betasına sizde katılmış olabilirsiniz..

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak


EDİT:

FAIL oldum lan konu 29 Ocak'ta açılmış
P
10 yıl
PSN Flash Sale - İndirimler
Arkadaşlar selam.. US PSN'de yapılan flaş indirimler var.. EA oyunlarında %75'e kadar indirim varmış..

< Resime gitmek için tıklayın >

Örneğin

BF4 - 24.99 $
FİFA 14 - 29,99 $

gibi sağlam indirimler söz konusu.. Fakat bunlar PS3 için

Flash Sale
P
10 yıl
Venom Chat Headset PlayStation4 Kulaklık İnceleme
Arkadaşlar merhaba...

Dün N11 üzerinden Mavi Shop'un sattığı Venom Chat Headset PlayStation4 kulaklığı aldım. Detaylı incelemeyi yarın gün içinde konuyu güncelleyerek yazacağım.
Şimdi ilk olarak ön inceleme babında bir yazı yazayım diyorum ufak bir kısım. 1-2 tanede ürün resmi koyuyorum.

Ürün Linki: Venom Chat Headset PlayStation4

Ön İnceleme Notları:

Ürünün en artı özelliği bence PlayStation 4 lisanslı olması. Sony tarafından lisans alınıp Ps4 için üretilmiş bir ürün, farklı markalarda aynı modelde kulaklık mevcut olduğunu belirteyim amazon, ebay vs. sitelerde görülmekte. Ürünü DS4 cihazımız üzerinden bağlıyoruz kulaklık çıkışına takarak. USB yada kablosuz bir kulaklık değil. Direk DS4 üzerinden takıp rahat kullanım sağlanmış.

Kulaklığın yapısı genel olarak güzel, aslında benim gibi kulak içi sevmeyen oyun sesini dışarıdan ses sisteminden alan ve konuşmayı kulaklıktan yapmayı seven kişiler için ideal diyebilirim. Fakat uzun saatler kullanımında kafa bandı sıkabilir ve bir süre sonra boğabilir bunu belirteyim.

Ürünün tek sevmediğim özelliği ise sağ ve sol kulak olarak kullanılamaması. Ürünü sadece sol kulak takarak kullanıyorsunuz. yani sıkıldım kulaklığı sağ tarafa alayım dediğinizde bu pek mümkün değil, çünkü mikrofonu arka kısımda kalıyor ve sesi nasıl iletir yada sesi alır mı bilemiyorum. Daha önceden Playstation 3 kullandığım dönemlerde Logitech Vantage USB kulaklık kullanıyordum ve o tam istediğim türden bir üründü.

Kısaca ürün 120 TL'lik bir fiyatı var ve bence ürüne göre fiyatı gerçekten yüksek. Kutu içeriğinden herhangi bir şey çıkmıyor küçük bir kullanım kılavuzu dışında pek bir şey yok. Belki kulak kısmı için yedek sünger yada derimsi bir kulak kaplama şeysi çıkabilirdi.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

P
10 yıl
Ps3 Media Server - Ps4 Media Server



Arkadaşlar merhaba;

2009-2010 yılları gibi daha çok duyduğumuz PS3 Media Server programı bilgisayarımız üzerinden program sayesinde müzik, film, blu-ray(MKV) filmleri vs gibi çeşitli medya oynatmalarını yapıyorduk. Ps3 kullandığım dönemlerde çok kullanmışlığım vardır bu programı.

Şimdi malumunuz PS4 geldi ps3ms sitesine baktım fakat hiç bir program yok galiba rastlamadım yani 1-2 gündür araştırıyorum.

acaba gören duyan bilen var mı ? yine ps4 üzerinden pc'ye bağlanıp müzik, film izleyebileceğim bir program var mıdır ?

PS3 Media Server'ı kullanmak denemek isteyenler ise aşağıdaki linklerden fikir sahibi olabilirler. CUT..

http://www.ps3mediaserver.org/

http://www.ps3mediaserver.org/forum/
P
10 yıl
Yönetim Kampa Giriyor | Bir İlk Daha !!
Başkan Fikret Orman, siyaset ve iş dünyasında sıklıkla görülen, parti teşkilatı ve şirket yönetimi kamplarının bir benzerini spor alanında da uygulamaya geçiriyor.

Siyah beyazlı yönetim Beşiktaş tarihinde bir ilki gerçekleştirerek hafta sonu iki günlük kamp yapacak. Medical Park Antalyaspor maçından sonra cumartesi sabahı Sapanca'da başlayacak kamp iki gün sürecek.

BÜTÜN YÖNETİM, ÖNDER ÖZEN VE ÜST DÜZEY İDARECİLER KATILACAK

Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sportif Direktör Önder Özen ve kulüp üst düzey idarecilerinin katılacağı bu kampta, göreve geldikten sonra geçen 8 ayın değerlendirmesi yapılacak. Önümüzdeki döneme ait planlamaların ve stratejilerin de konuşulacağı kampta yönetici ve idarecilerin eşleri ve aileleri olmayacak.

SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASAYA YATIRILACAK

Kulüp bünyesinde bulunan bütün birimlerin sorunlarının ve çözümlerinin masaya yatırılacağı ve değerlendirmelerin yapılacağı kamp pazar akşamına kadar sürecek.

Başkan Fikret Orman bu kamp uygulamasını yılda bir veya iki kez yapmayı düşünüyor.

ALİ DANAŞ / DHA
Kaynak
P
10 yıl
Eskilerden kimler var ?
Eski PS3 zamanlarında kimler var yaa.. uzun zamandır konsol yok bir çok kişiyi unuttum tanıdık DH üyeleri görüyorum nicklerden falan nickler tanıdık geliyor ama isimler yok hafıza sıfır

yaşlanınca böyle oluyor herhalde
P
10 yıl
Suriyeliler ve TC Kimliği
Arkadaşlar TC vatandaşı olmak için belli bir yıl yaşamak gerekmiyor mu ? yada evlenip yine belli bir yıl ülkede kalman gerekmiyor mu ?
şirkette kapıya sigara içmeye çıktım, 4 tane suriyeli Kadıköy nüfus müdürlüğünü sordu. kağıda kimlik ve tc no çıkartılacak yazılıp verilmiş.

Yoksa ?
P
10 yıl
İLk Gelene BJK- Pınar KSK maçı bileti hediye
arkadaşlar tarafımdan ilk ulaşan arkadaşa Beşiktaş - Pınar Karşıyaka maçı bileti hediye alacağım.. İstanbul - Kadıköy yada kadıköy civarı gelip alabilecek arkadaşlar ukaşırsa sevinirim..
P
10 yıl
Casio G-Shock DW-6900CS-7DR İncelemesi (Beyaz)
Merhaba arkadaşlar hemen hemen bir 10 gün önce Casio G-Shock DW-6900CS-7DR modelini aldığımı belirtmiştim.. bir 10 gün kullanım deneyimini paylaşayım..
İlk defa G-Shock kullanan biri olarak söylüyorum saatin sert yapısı bazen bileğimi rahatsız etmiyor değil. Eski Levi's LTG0904 saatime oranla biraz daha ağır bir yapısı var.
Bazen rahatsız olabiliyorum. İlk defa beyaz renkli bir saat kullanıyorum, bu da biraz ister istemez dikkatli olmamı gerektiriyor sonuçta beyaz ve çok çabuk kirlenen bir yapısı var. 10 gün olmasına rağmen saatin ışıklandırma tuşunun çerçeve çevresi hemen kirlendi ve kararmaya başladı. saatin tek eksi yönü benim için bu oldu. Özellikle beyaz renk kullanacak arkadaşlara bir fikir verir umarım.

ama genel olarak memnunum saatten çok hoşuma gidiyor.. belki ilerleyen zamanlarda bir G-Shock daha alırım bu sefer siyah alıcam


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.