J

Teğmen
20 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
Asus M5A97 kullanıyorum, ses kartımı değiştireceğim
Selam arkadaşlar,

Asus M5A97 kullanıyorum. Kulaklık olarak da Roccat Kave 5.1 var. Kulaklıktan çok memnunum, ancak ses kartındaki jak girişleri arızalandı ve bazen temassızlık gerçekleşiyor. Bunun için bi ses kartı almak istiyorum. FPS oyunlarında ses farkı yaratabilecek bir karta ihtiyacım var. Verebileceğim en fazla 250 TL. Böyle bi ses kartı önerebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum
J
9 yıl
Ufak Bir Soru [CS:GO]
Arkadaşlar selam,

Benim bir sorum olacaktı. Açıkçası bu zamana kadar hep steam üzerinden eşya alıp sattım, pek fazla yüksek miktarda satışlar vs yaptığımı söyleyemem ama 8-10-12 TL'lik eşyalar satıp aldım, son zamanlarda da artık 500 TL'ye yakın Steam'e harcanan paradan sonra bıçak düşüremenin vermiş olduğu sinirle ucuza bıçak araştırırken donanımhaber'de insanların toptan key, bıçaklar vs sattıklarını gördüm. Sorum şu; bu kadar key'i nereden elde ediyorsunuz? Nasıl bir uğraş gerek bu keyleri düşürmek için?
J
10 yıl
LG Smart TV için Anten
Selam arkadaşlar, LG 55LB670V kullanıcısıyım. Televizyonun kendi uydusunu kullanmak istiyorum ancak çanak antenim yok. Smart TV'lerdeki uyduyu kullanan var mı? Çanak anten seçiminde nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
J
10 yıl
Ağdaki Kullanıcıları Kısıtlamak
Selam arkadaşlar,

Bir sorun hakkında danışmak istiyorum. Şirkette yöneticiler hariç diğer kullanıcıların internetini nasıl kısıtlayabiliriz? Böyle bir yazılım arıyorum. Kullanıcılara belirlenen siteler dışında giremeyecekleri bir yazılım, ancak admin yetkisi olanlar serbestçe dolaşabilecek gibi... İnternette pek kaynak bulamadım, genelde haber sitelerindeki sansür haberleri çıktı :) Bu konu hakkında fikri olan var mıdır?
J
10 yıl
Youtube Videolar Büyük Gözüküyor
Selam arkadaşlar. Youtube'da videolar aşığı büyük gözüküyor bende. Google Chrome kullanıyorum. Bu sorun önceden de başıma gelmişti, çareyi tarayıcı değiştirerek bulmuştum ancak telefon ve diğer bilgisayarımda chrome kullanıcısı senkronize olduğu için artık tarayıcı değiştirmek pek bir çarem olmayacak. Bu videonun büyüdüğü sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Bunu nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü:
http://prntscr.com/3tmiol

Normal gosteren IE:
http://prntscr.com/3tmjrr
J
10 yıl
Spotify Mavi Ekran Hatasi (atikmpag.sys)
Selam arkadaslar,

Windows 8.1 64bit kullanicisiyim. Spotify muzik uygulamasini kullaniyorum uzun zamandir. Ancak son guncellemesinden sonra ne zaman programi acmaya calissam mavi ekran hatasi aliyorum. Hatada atikmpag.sys 'den bahsediyor. Internette arastirdim ekran kartiyla ilgili bir hata oldugu yaziyor ancak Windows 8.1 icin adam gibi bir cozumu yok. ComboFix gibi programlarin Win8.1 versiyonlari henuz cikmis degil. Bu konuda yardimci olabilecek var midir?
J
11 yıl
Dizimag Login Olamıyorum
Arkadaşlar dizimag'e mac bilgisayarımdan login olamıyorum. Firefox, Safari ve Chrome ile deniyorum ne yapsam giriş yapmıyor. ''Hata oluştu. Tekrar deneyin.'' diyip duruyor site. Windows bilgisayarım ile gayet giriş yapabiliyorum ancak mbp ile girmiyor. Bu sorunu yaşayan/çözüm üreten başkaları var mı? Dizi-mag'e mailde gönderdim, tweette attım ancak dönüş yapmadılar.
J
11 yıl
Macbook Pro Bira Döküldü
Arkadaslar yurtdisindan gelen henuz 1 aylik MacbookPro 15" bilgisayarima sisenin dibindeki bira dokuldu. Ben sadece F1-2-3... tuslarina dokuldu sandim, aradan icinede girmis sanirim. Peceteyi aldim, klavyeyi temizlerken aklima geldi, sarji cikarttim, bi kac saniye sonra ekran kapandi bende bilgisayari tamamen kapattim. Bilgisayari kaldirdigimda altina da dokuldugunu fark ettim. Su anda fanlarin oldugu taraftan dik bicimde kapali olarak bekletiyorum. Bir sorun olur mu? Olursa garanti kapsaminda midir? Degilse masraf nedir bilgisi olan arkadaslar paylasirsa cok sevinirim. Maddi durumda pek ic acici degil, masraf cikarsa bayagi kotu olacak benim icin. Bilgisi olan arkadaslardan cozum bekliyorum, simdiddn tesekkurler
J
11 yıl
Yuvarlak Daire İçinde Artı (+) İşareti
Selam arkadaşlar, telefonum LG Optimus G E975. Henüz yeni Android kullanmaya başladığımdan nedir ne değildir bilmiyorum. Telefon arada sırada bir Asya alfabesi ile 2 harflik saçma bi logosu olan uygulamayı yüklemeye çalışıyor. Bu bildirim geldiğinde ise yukarıdaki şarj, bildirimler vs. olan kısımda 2 tane daire içinde + (artı) şekli çıkıyor. Virüs müdür bu? Bu konuda bilgisi olan var mı? Durum tekrar gerçekleştiğinde screenshot alıp koyacağım
J
11 yıl
Yurtdışına iMac Götürmek
Selam arkadaşlar. 2-3 ay sonra İngiltere'ye yerleşeceğim. Yanımda 27" iMac götürmek istiyorum, burada satıp orada alınca araya 600 TL falan garanti giriyor, uğraşmakta istemiyorum, yanımda götürmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ağırlığı hemen hemen 10 Kg.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.