Y

Yüzbaşı
14 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
Ozzyy
Y
9 yıl
Son dakika Şike Savcısı Gürcistana Kaçtı
son dakika

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Zekeriya Öz'ün Gürcistan'a geçiş yaptığı ortaya çıktı

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç'in tutuklanmak üzere haklarında "yakalama kararı" verilmesi yönündeki talebini kabul etti. Başsavcılığın talebini değerlendiren mahkeme, Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve “Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya, görevlerini yapmasına kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" suçlarından dolayı tutuklanmaları için "yakalama kararı" çıkardı. Eski Savcı Celal Kara ve Zekeriya Öz'ün dün gece 10 dakika arayla Gürcistan'a geçiş yaptığı ve konu hakkında Gürcü polisine bilgi verildiği öğrenildi.

bilindiği üzere çakma tapelerle şike davasını başlatan kıymetli savcıdır kendisi... görevden ihraç edilmiş olup hakkında tutuklama kararı çıkmıştır.

kaynak
hürriyet
milliyet
vs....
Y
9 yıl
Fenerbahçe Divan Kurulu toplam borc 285 milyon tl
satır başları ;

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 285 milyon 625 bin 69 lira olduğu açıklandı.

Kulübün yılın ilk 6 aylık dönemde 115 milyon 635 bin 142 lira gelir elde ettiği, 130 milyon 930 bin 853 lira da gider yaptığı, bu tutarlara göre 15 milyon 295 bin 710 lira gider fazlası oluştuğu belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Divan Kurulu'nda konuşma yaptı. Transferde ödenen ücretler konusunda konuşan Yıldırım, "Geçen sezon bütün oyunculara 42 milyon euro ödedik. Bu sezon 47 milyon euro ödeyeceğiz. Gerekirse yine transfer yaparız. Bundan kaçmayız."

"Fenerbahçe gömü bulmadı ama gömü bulmak isteyenlere tavsiyem var; 3. köprü ile 3. hava alanı arasında 50 kilometre fark var. Hem sağında hem solunda her tarafta gömü var, isteyen gidip bulabilir oradan. Biz Fenerbahçe'nin kaynaklarını kullanıyoruz. Son bir ay içinde 52 milyon euro nakit ödeme yaptık"

Geride kalan sezonun ardından takımdan gönderilen futbolcuların kalmalarının kulübe 18 milyon euroya mal olacağını anlatan Aziz Yıldırım, şöyle devam etti:

"Emenike'nin gitmesiyle beraber bu para 22 milyon 900 bin euro olarak bize geri dönmüş oldu. Birkaç oyuncunun daha ayrılması durumunu düşünürsek 26 milyonluk bir bütçe düşüşü olacak. Yeni transferlere bu sene 24 milyon euro maaş ödeyeceğiz. Toplam 34,5 milyon euro da bonservis bedeli ödedik. Bonservisin 20 milyon eurosu bu sene ödenecek. Bütün paralar kulüp kasasından çıkmıştır, Sportif AŞ'den çıkmıştır. Başka bir yerden borç veya herhangi bir yerden, şahıs, kişi, Aziz Yıldırım da dahil olmak üzere kimseden para alınmamıştır. Geçen yıl 42 milyon euroya yakın futbolculara para ödedik. Bu yıl bütün futbol takımına 47 milyon 305 bin euro artı 2 milyon lira
ödeyeceğiz."

Fenerbahçe’nin stadyum isim sponsorluğu ve forma reklamından da önemli gelir kaynağı sağlayacağını, bununla ilgili detaylı açıklamanın pazartesi günü yapılacağını söyleyen Aziz Yıldırım, kombineler 40 bini bulur loca satışlarından da memnunuz dedi.
Y
9 yıl
Fenerbahçe - Shakhtar maçının hakemi açıklandı..
28 Temmuz Salı günü Shakhtar Donetsk ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını, Portekiz Futbol Federasyonu'na bağlı Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak müsabakada yine Portekiz'den Bertino Cunha Miranda ile Alvaro Daniel Carvalho Mesqita yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise

Carlos Miguel Taborda Xistra olacak.
Y
9 yıl
Van Persie is goal in yeeeeeee :)
İngiliz spiker lerde başka oluyo

Videoyu izlemek için tıklayınız
Y
9 yıl
Uçan Hollandalı
Videoyu izlemek için tıklayınız





Transfer sezonuna flaş bir giriş yapan ve son olarak Manchester United'ın yıldız futbolcusu Robin Van Persie ile imza aşamasına gelen Fenerbahçe, orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
9 yıl
David Ospina Amazing Saves 2014/15
Y
9 yıl
The last mohican
Y
9 yıl
İmzalı Transfer listesi basına sızdı. (habertürk)
Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı!
Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı ve ligde şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe yaşlanan kadrosuna önemli katkılar yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda kulübün scout ekibi çalışmalarını tamamladı ve Başkan Aziz Yıldırım’a bir liste sundu.

ORTA SAHA VE STOPER LİSTESİ




< Resime gitmek için tıklayın >
Y
9 yıl
Samed YEŞİL FENERDE (İHA)
Spor Toto Süper Lig’de zirveyi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına da hız kesmeden başladı. Fenerbahçe’nin Liverpool forması giyen 21 yaşındaki oyuncuyla anlaşma sağladığı iddia edildi. İngiliz ekibinin Türk kökenli Alman futbolcusu Samed Yeşil'in THY'ye ait bir uçakla bu akşam saat 22.30’da Atatürk Havalimanı’na iniş yapacağı ve sarı-lacivertli kulüp ile masaya oturacağı iddia edildi.


Ortada teknik direktör yok durmadan transfer ilginç
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.