E

Teğmen
22 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
MSI GS70 STEALTH 20D GAME SERIES NOTEBOOK
Acil olarak satılıktır. İlan için

http://forum.donanimhaber.com/m_95712066/f_//tm.htm#95712066
E
11 yıl
Satılık MSI GS70 20D
Merhaba,

İlan için

http://forum.donanimhaber.com/m_95712066/f_//tm.htm#95712066

adresine bakabilirsiniz.
E
11 yıl
Satılık MSI GS70 20D
Merhaba,

İlan için

http://forum.donanimhaber.com/m_95712066/f_//tm.htm#95712066

adresine bakabilirsiniz.
E
13 yıl
Canon EOS M kullanan var mı?
Merhabalar,

Canon EOS M kullanıcılarından yorum alabilirsem çok sevinirim.

Memnun musunuz? Sadece M serisi lenslerle mi kullanıyorsunuz yoksa adaptörle EF ya da EF-S serisi lenslerle de kullandınız mı? Performansı nasıl?

Şimdiden teşekkürler.
E
18 yıl
Asus Striker Extreme e Yeni Bios
Asus, striker extreme anakartı için yani bios yayınladı. 1502 kodu ile yayınlanan bu bios ile E8400 ve E8500 de anakart tarafından desteklenen cpular listesine dahil edildi. Bilindiği gibi daha önce Asus'un resmi sitesinde anakart için 45nm cpu desteği olduğu söylenmekteydi. Ancak kullanıcılar bu yeni işlemcileri kullanmaya başladıklarında sorunlarla karşılaşmışlardı. Asus bu sorunu çıkarttığı yeni bios ile çözerek bu anakartın 2 çekirdekli yeni işlemci ailesini destekleyip desteklemediği tartışmalarına da son verdi.
E
18 yıl
asus striker extreme ve Core2duo E8400
Merhabalar,

İlk iş biosu 1401 sürümüne yükselttim. Ancak hala "bilinmeyen işlemci, tam verimli kullanamak için bios sürümünüzü yülseltin" mesajını alıyorum ve en kötüsü 1333MHz FSB ile CPU çarpanını 9 yapamıyorum. Şu anda en yüksek 8 çarpanını kullanabiliyorum. Çarpanı 9 yaptığım zaman ise otomatik olarak 6 ya düşüyor. Bunun dışında 1600 MHz FSB ile 8 çarpanını da denedim ancak bilgisayar boot edemedi. İnternette yaptığım araştırmalarda ise insanların bu anakartta deneme yanılma ile 3.5-4 GHz aralığına çıktığını okudum. Ancak bios ayarları ile ilgili bir bilgi vermemişler. Bu anakartı kullanan ve bu sorunu çözen var mı?
E
18 yıl
asus striker extreme ve Core2duo E8400 sorunsalı
Merhabalar,

İlk iş biosu 1401 sürümüne yükselttim. Ancak hala "bilinmeyen işlemci, tam verimli kullanamak için bios sürümünüzü yülseltin" mesajını alıyorum ve en kötüsü 1333MHz FSB ile CPU çarpanını 9 yapamıyorum. Şu anda en yüksek 8 çarpanını kullanabiliyorum. Çarpanı 9 yaptığım zaman ise otomatik olarak 6 ya düşüyor. Bunun dışında 1600 MHz FSB ile 8 çarpanını da denedim ancak bilgisayar boot edemedi. İnternette yaptığım araştırmalarda ise insanların bu anakartta deneme yanılma ile 3.5-4 GHz aralığına çıktığını okudum. Ancak bios ayarları ile ilgili bir bilgi vermemişler. Bu işlemci ve anakartı kullanarak bu sorunu çözenler bir el atarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.