F

Binbaşı
13 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme (?)
2196 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Hepsiburada HepsiJET Efsane Cuma Rezaleti
Merhaba dostlar,

Baska bir konusu varsa bulamadim, sözde efsane cuma kampanyasından alınan ürünler ile ilgili birçok kişiden ve platformdan şikayet başlıklarına rastladım. Birçok kişinin 2 haftadır ürünleri ya gönderilmiyor ya bekletilmeye devam ediliyor ya da tek taraflı iptal ediliyor.

Ben de efsane cuma kampanyasından bir ürün aldım 24 kasım tarihinde ve 28'i günü Bakırköy şubesine varmış olmasina rağmen 11 gündür mertere tarafıma teslim edilmedi. Her telefon acisimda aynı tepkiler, sacma özür dileyisler ve samimiyetsiz boş konusmalarla karsi karsiyayim.

Bunun için toplumca bir hareket baslatalim diyorum. Amazon diyoruz, dünya ilerliyor diyoruz, bu tip firmalar ve olusumlar gelişmek isteyen ülkelerin önünde engel teşkil etmektedir. Bunlarla ilgili ciddi yaptırımlar uygulanmalidir. Hepsijet adı altında ne idüğü belirsiz bir şubeye sahip olmayan, gönderilen ürünü göremediğiniz ve neye hizmet ettiği belli olmayan bir firmanın faaliyet göstermesi acilen durdurulmalıdır.

Bu durumlar ciddi dolandırıcılık sınıfına giren konulardır. Günlerce insanların paralarını elinde tutup, fiziken var olmayan malları şubeden zaten teslim alınmıyor kisvesi ile varmış gibi gösterip insanların zamanına ve paralarına el koymak artık kabul edilemez ve acilen buna karşı bir yaptırım şarttır.

Bu konu altında sorun yasayan kisilerin mesaj atmalarını ve toplunca ilgili mercilerle görüsüp ciddi yaptırımlar uygulanmasi icin görüsülmesini talep etmekteyim.

Lütfen ilgilenen arkadaslar konuyu öne cikartsinlar artık bir değişim şart.

Şimdiden herkese bol sans
F
4 yıl
ASUS RTX 2000 SERİSİ KARTLARINDA %50 FİYAT İNDİRİMİNE GİDİYOR
Asustan 7 saat öne 2000 serisi kartlarını %50 indirmle satacağına dair bir indirim haberi geldi. Bu haberle birlikte 2000 serisi kartların fiyatlarında yaşanacak büyük düşüşün startı verilmiş oldu.

Haber öncelikle Filipinlerde yayınlandı, bundan sonra asusun hangi ülkelerde bu indirimi uygulayacağını merakla bekliyorum.

2020'nin en güzel haberlerinden biri bu olsa gerek :)

Haberin orjinal linki; https://www.facebook.com/asusrogph/posts/2366292727012734

Reddit konusu: https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/iq1dal/asus_cutting_down_prices_here_in_the_philippines/

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Araba alacak olanlar kaçırmasın son yılların en büyük firsati
Arkadaşlar araba alacak olanlar kaçırmasın. Çok ucuz fiyata bir daha böyle şans gelmez. Teşekküre gerek yokhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-yaldiz-group-1992-model-1.6-sahin-43.000-km-hatasiz-nostalji-847756850/detay
F
4 yıl
Sahibinden Ayasofya Açılışı görmüş satılık araç....
Ne diyeyim, ülkede artık söylenecek söz kalmadığını düşünüyorum. Gezegendeki 4.5 milyar yıl içinde, şu zamanda şu ülkede olmak..Gençlere şimdiden bol şans diliyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Yurtiçi Kargo Hadımköy Şubesi Rezaleti | Kaybolan Telefonum - Lütfen yukarı çıkaralım
Son edit: Telefon az önce elime ulastirildi. Acilmamis pil seviyesi ayni herhangi bir farklılık bulunmamakta. Arkadasa gonderimini saglayip mutlu bir sekilde islemimizi tamamlamis olacagiz.

Buradan emegi geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyoruz

Edit 4: Biraz önce telefonun bulunduğu bilgisini aldik. Pazartesi günü geri gönderilecek kontrollerini sağladıktan sonra sorun yok ise islemi tamamlayacağız

Emegi gecen herkese çok ama çok teşekkürler


Edit 1: 13.02.2020 itibari ile, hadımköy şube müdürü muhammed bey tarafından arandım ve kargo şubesindeki kamera görüntüleri tarafıma aktarıldı. Kaybolan kutunun hangisi olabileceği soruldu, pek belirli olmayan bir görüntü de olsa, olabileceğini söyledim. Bilgi vereceğini söyledi. 14.02.2020 itibari ile herhangi bir geri dönüş olmadı.

Edit 2: 14.02.2020 itibari ile YURTİÇİ KARGO trakya bölge müdürlüğünü aradım. Orada bir bayan ile görüştük şu an adını hatırlamıyorum. Şubeyi aradı, 10gündür neden çözmediklerini sordu. Benden tazmin evragi doldurmami ve fatura götürmemi istedi. Faturayı belki bulup belki bulamayacagimi söyledim. ÜRünün seri nosu var nerden alindigi belli dedim anack yeterli gelmedi. Bu şekilde yardımcı olmayacaklarını belirtti. Kamera kaydı olduğunu, bizim büyük bir şirket olduğumuzu, bunun sosyal medyada kendileri için daha da çok tepkiye yol açacagini belirtmeme rağmen yardımcı olamayacakları dile getirildi

Edit 3: Yurtiçi kargo ceosu fatih onyol ile linkedin üzerinden baglanti kurulup işbirliği için mesaj gonderildi.


Ekşisozluk linki: https://eksisozluk.com/12-02-2020-yurtici-kargo-telefon-kaybolmasi--6365182


Herkese merhabalar,

Geçenlerde forum üzerinden ilgili linkte; Satış konusu linki satışa koymuş olduğum telefonumu konuda da mesaj yazmış olan @Passenger nickli arkadaşımla banka havalesi ve sonrasında adresine kargo gönderisi yapmak üzere anlaştım. Arkadaş havaleyi yaptıktan sonra ertesi gün yani 05.02.2020 Çarşamba günü İstanbul Hadımköyde çalıştığım şirkette gelerek saat 13:22 civarı ürünü paketledim, hatta ürünün kutusunu evde unuttuğum için şirketimde ürüne özel bir kutu yaptırdım ve kendisiyle resimlerini paylaştım.

Ardından kargoyu alıcı arkadasimin istegi üzerine yurt içi kargoya verilmek üzere tüm bilgileri kargo paketine yazarak santral operatörüne bıraktım. Arkadaşıma kargonun hazır oldugu ile ilgili bilgi verdim. Büyük bir şirket olduğumuzdan gün içinde tüm kargo şirketleri kargo alımı yapmak için rutin olarak şirkete geliyorlar bunu bildirdikten sonra kargonun alinmasini ve takip numarasi verebilmek için bilgi aktarılmasını beklemeye basladim.

Yurtiçi kargo görevlisi kişiler saat 14.30 civarında şirkete kargo araçlarıyla giriş yaptı ve 14.33 civarında kargoları almak için santrale yöneldiler. Bu arada SAntral operatörü arkadaş tc nomu almak istedikleri için aşağıya inmemi rica etti, ben de aşağı indim ve görevlilere tc nomu verdikten sonra tekrar yukari ciktim. Saat 14:36 civarında kargocu arkadaş elinde kargo poşedimle beraber firmadan çıkış yaptı.

SAntral operatörü arkadasim yurtiçi kargonun, paketi teslim aldıktan sonra herhangi bir ambar tesellüm fişi ya da kargo takip numarası vermediğini ancak diğer gün şubeyi arayarak alabileceğimizin söylendiğini bana iletti. Bana çok garip gelmesine rağmen şubeyi aradım ancak defalarca aramama rağmen şubeden hiçbir çalışana ulaşamadım.

Perşembe gün yine aynı şekilde tüm gün Yurtiçi kargo Hadımköy şubesini aramama rağmen hiçbir şekilde görevli birine ulaşamadım. Cuma günü sabah direkt olarak şubeyi ziyarete gittim.

Ve ne olduysa şubede oldu, adımı sorgulattığımda adıma hiçbir kargo girişi bulunamadı. Benim adıma bulunan tek kargo, 05.05.2020 günü işe giderken evde unutmuş olduğum Note 10 plus kutusunun arkadaşın adresine gönderilmesiyle ilgili kaydı idi. Arkadasim yurt ici kargo istediğinden aileden birine yurt içi kargo ile arkadasa aynı sekilde gönderilmesi icin talimat vermiştim.

Şubedeki arkadaslarla uzunca bir konusma ardından, kargo buralardadır, yeni taşındık zaten, öyledir böyledir gibi işe yaramaz konuşmalar ardından, biz size haber veririz diyerek geri gönderildim.

Ancak cuma günü de tarafıma hiçbir geri dönüş olmadı.

PAzartesi günü şubeye tekrar giderek artık farklı bir tavırda benim zararımı karsilamak durumunda olduklarını böyle bir kargo alış ve müşteriye davranış şekli olamayacağını, alıcı arkadasin ve benim de mağdur olduğumuzu ve bunun bir an önce çözülmesi gerektigini söyledim.

Ardından şube yetkilileri bana şube müdürü olan Muhammed adında bir beyfendinin telefonunu verdiler. Muahammed beyle görüşmemize istinade, bana bu işi hemen çözeceklerini, şirketimizi tanıdıklarını ve merak etmemem gerektğini, kargonun kayiplar bölümünde özel bir birimde olabileceğini ve bana en kısa sürede ulaştirilacagini, eger kayipsa bedelinin tazmin edileceğini söyledi.

Benden kamera kayıtlarını isteyerek en kısa zamanda döneceğini belirtti. Ben de konuşmamız üzerine şirketimiz kameralarından çekilen tüm görüntüleri kendisine ulaştırdım. Ardından bana gün içinde döneceğini belirtti. Ancak sonrasında, sürekli whatsappa girip online olmasına rağmen mesajlarımı görmezlikten gelmeye devam etti.

Ben ve satın alan arkadaşıma yapılan bu haksızlığı kabul etmiyoruz. Hiçbir kargo firması, aldığı kargo için bir belge düzenlemeden oradan çıkıp gidemez bu yasal değildir. Ayrıca çözüm için hiçbir adım atılmaması iki kişinin de bu şekilde mağdur edilmeye calisilmasi asla kabul edilemez.

Şirketimizde Bütün bu olanları benim telefonu paketlememden itibaren, görevli arkadaslarin alip cikisina kadar gören ve şahit olan en az 10 kişi mevcuttur. Hepimiz büyük bir şaşkınlık içindeyiz.

Yapılan bu yanlışlıkların ve hukuksuzukların bir başkasına yapılmasını istemiyoruz. Bunun için hukukusal mücadelemize şirketçe başlayacağız. Aynı zamanda sosyal medyadan da duyurabildiğimiz kadar bu rezaleti duyurmaya calisacagiz.

Süreçle ilgili, arkadasin bana gönderdiği EFT dekontu, Tüm kamera kayıtları, arkadas ile yaptigimiz whatsapp konusmalari, arkadasa gönderdiğim paketleme resimleri, arkadasa yurtici kargoyla ulastirilmis olan boş telefon kutusu görüntüsü ve görgü sahitleri mevcuttur.

Lütfen desteklerinizi bizden esirgemeyiniz.

Herkese şimdiden teşekkürler

Geri gönderilen telefonuma ait resimler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >




Santralde paketlediğim ürün resimleri;
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

PAketleme yaparken ben
< Resime gitmek için tıklayın >

Görevli arkadasin kargo almak icin santrale gelmesi;
< Resime gitmek için tıklayın >

Görevli arakdasin paketle beraber şirketten ayrilmasi
< Resime gitmek için tıklayın >

Şube müdürü ile konusma;
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Aynı gün diğer yurtiçi subesinden arkadasima giden telefonun orjinal kutusu;
< Resime gitmek için tıklayın >

Yurtici kargo Ceosu fatih beye gönderdiğim Linkedln mesajı
< Resime gitmek için tıklayın >
F
5 yıl
Custom loop
Silinebilir
F
5 yıl
Kisa ticari ceviri ucretli
Merhaba arkadaslar firma vizyonumuz ile.ilgili bir ceviri mevcut türkce kisa bir metinden agdali ingilizceye cevrilecek. Bununla ilgili vaktim yok bana donus yaparsaniz yonlendirme.yapacagim teşekkürler

Ucret verilecektir
F
5 yıl
2.el forumlarının resmen bitik olması
Hatırlıyorum da, 7-8 sene öncesine hatta 5 sene bile desem yeridir, ikinci el forumları o kadar canlıydı ki, bilgisayar donanımları olsun, tv, telefon olsun birşey koyduğun zaman ertesi güne zor kalırdı. Son birkaç senedir resmen ölü bir mekan olmuş durumda. Bakıyorum ilanlara bir iki kişi yazıyor ya da yazmıyor, çoğu ilanın cevaplanma sayısı 0 ve gerçekten 1 senedir ürün satamayan kişiler dolmuş. Fiyat yüksek düşük fark etmez önceleri bir yolu bulunurdu, iki senden 1 bende anlaşılırdı ancak şimdi hersey çok değişti. Bu ekonomik dengesizlik, aşırı yüksek vergiler insanları tüketti artık insanlar birşey almaya da cekiniyor ya da alamıyor duruma geldiler. Elalemin 1099 dolara yarıdan düşük asgari maaşla yurt disinda aldigi note 10 plus burda 11400 lira gibi komik rakamlarla cikiyor. Her konuda aynı, teknolojik her birim üründe normal bir metabolizmayı bozabilecek insanı yaşamdan soğutacak vergilerle uğraşıyoruz. Eksiden alış satış yaparken eğlenirdim ancak simdi hicbirseyin tadi kalmadi...

Rip.
F
6 yıl
200 lira almak için vatandaşın arabasını katleden çekici ile savaşım
F
7 yıl
Load Balance Port Forward
Arkadaslar merhaba, bugun tplink 407 load balancer ile ilk denememi gerçeklestirdim. 2 adet vdsl hattını routere taktım. Değerler 2 bağlantının hızlarını birleştirdi stabil olarak 2 kat hız alabiliyorum gayet memnunum. Ancak pingde herhangi bir düşüş olmadı ve online oyunlara girdigimde NAT strict yazmaya başladı portları acmam gerektiği ile ilgili uyarilar verdi. Ancak sorun şudur ki load balance cihazından port forward yapamıyorum. NAT virtual network bölümünde portları tanimlamama rağmen görmüyor ve halen tüm portlar kapali gözüküyor.

Kimi yerlerde ilk önce statik ip tanimlamak durumunda oldugumu yani ipv4 degerini elle belirlememi bunun üzerinden port yönlendirmesi yapmami söyleyen yazilar vardi. Denedim sonuc degismedi. Acaba yanlis ip konfigürasyonu mu yaptım.

Ping ve port konusunda bilgisi olan arkadaslarin yardımını rica ediyorum.

Saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.