C

Yarbay
08 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Mezuniyet Aşamasında Fazladan Ders Alıp Ortalama Yükseltme??
Arkadaşlar meraba. Son dönem dersleri üç tane aldım. Ders programına göre bütün dersler tamamlanıyor fakat not ortalamasını 3.00ün üstüne taşımak için ekstradan seçmeli ders alma gibi bir durum olabilir mi ?
C
9 yıl
Western Digital 1tb Blue Kullanıcıları Bakabilir mi
Arkadaşlar meraba. Bugün 1tb blue modelini aldım bozulan seagate barracuda yerine. Fakat samsung magician yazılımından performans testi yaparken ekran kartlarında olan meşhur coil whine sesine benzer bir ses alıyorum. Açıkçası bu ses hiç hoşuma gitmedi. Bana özgü bi durum mu yoksa sizdede aynı durum var mı bunu bir sormak istedim.
Yada wd green'deki sessizliği aradığım için mi böyle bir hayal kırıklığı yaşadım bilemiyorum. Blue kullanıcıları aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
C
9 yıl
Matematiğine Güvenenler Bir Baksın...
Arkadaşlar şu sorunun çözümü nasıl olucak. Önemsiz gibi görünüyo ama sınavın kilit yeri gibi burası. Çözüm yolunu açıklayarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 yıl
Bu Harddiskin Bağlantı Türü Nedir ?
Arkadaşlar elimde çok eskilerden 2005 yılına ait bir laptop vardı elimde ve harddiskini ssd ile değiştirme düşüncesi geldi aklıma. Fakat harddiski çıkardığımda daha önceden hiç karşılaşmadığım bir bağlantı türüyle karşı karşıya kaldım. Sanırım ssd takma şansım yok fakat bu bağlantının ismi ne olarak geçiyor bilen var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
Sizce Bu Tekstil Ürünü Nasıl Yıkanır ???
Arkadaşlar elimde %100polyesterden yapılmış ceket gibi mont gibi birşey var. İçindeki kullanım talimatları şu şekilde. Şu simgeleri anlayan varmı.
Ne kuru temizleme nede normal yıkama yapılamaz mı diyor tam anlamayamadim ???
Tek kullanımlık biseymi yoksa giyip kirlendikten sonra çöpe mi atıcaz yoksa.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
Samsunu Avucumun İçi Gibi Biliyorum Diyenler Bakabilir Mi?
Arkadaşlar haftaya samsuna gidicem ve sadece 1 günüm var. Samsun büyüklüğü hakkında bir fikrim yok. Bir gün içerisinde bütün gezip görülecek yerleri gezebilir miyim. Hiç olmadı arabada kiralayabiliriz. 1 gün içerisinde ne yapabilirim samsunda. Tavsiyelerinizi acil bi şekilde bekliyorum zamanım çok az kaldı
C
11 yıl
Samsunda Yaşayan Arkadaşlar Bi Bakabilir mi ?
Meraba arkadaşlar;
Bir kaç hafta sonra samsuna gideceğim. Fakat samsuna hayatımda daha önceden hiç gitmedim ve bilmiyorum.
Bir gün kalmak atakent civarlarında merkeze çok uzak olmayan, toplu taşımayla rahatça gidebileceğim otel, pansiyon şöyle ucuz yollu bir kalacak yer tavsiye edebileceğiniz nereler var.
Birde toplu taşıma otobüslerine akbil tarzı elektronik kartlarla mı biniliyor yoksa tek kullanımlık kartlarla mı biniliyor? Fiyatlar nedir ulaşımda.
Beni bir aydınlatırsanız çok sevinicem
C
12 yıl
Uludağ işletme\u0027yi bırakıp Bilkent İşletme Bilgi Yönetimi okumak mantıklı olur mu?
Arkadaşlar size hemen bu olayla ilgili bir özet geçmek istiyorum.
Geçen sene lys matematiği kendi çapımda baya bir kasarak 150k'lik bir yüzdelige girmiştim.
Geçen senede araştırırken işletme bilgi yönetimini görmüştüm ama ygs puanıyla aldığını görünce ben boşu boşuna mı mat2 kastım gibi düşüncelere girmiştim. Abimde gel şunu öne yazalım dedikçe boşver dedim. Ve sonuda uludağ üniversitesi işletme bölümüne girdim.
Geçen seneden ahtim vardı bi üniversiteye gireyim seneye ygs'ye sırf zevk için gireceğim diye. İlk tercihe işletme bilgi yönetimi diğer tercihlerede arkeoloji felsefe dalgasına biseler salladım. Tutacağı aklımın ucundan geçmedigi işletme bilgi yönetimini kazanmışım şansımada.
Şimdi sizce uludağ universitesini bırakıp bilkent işletme yönetiminde okumak ne kadar mantıklı bir hareket olur.ü
C
12 yıl
İstanbul\u0027da Yaşayanlar Hiç Trafiğinden Şikayet Etmesin Şimdi. (SS\u0027li)
Sosyal imkanlar sınırsız.
Nerde dünyaca ünlü bir sanatçı vardır sadece İstanbula gelir.
Bugünde samsung gs3'ün çıkışı şerefine bob sincler ve birkaç kişi daha istanbulun çeşitli yerlerinde konser varmış. Foursquareden haberim oldu.
Aşağıda 1 saat önce aldığım ss'ler var. Aynı anda bursa ve istanbulun karşılaştırması.
Bu kadar imkanlarınız sınırsızken birazcıkta trafiği çekmek zorundasınız.
Hiç öyle hoff'lamanın pufff'lamanın gereği yok.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
C
12 yıl
Yepsyeni Bir Online Müzik Dinleme Sitesi Keşfettim Beyler.
Site şu:http://www.wob.io/

Anladığım bu site yine fizy gibi youtube'dan yararlanmakta. Fakat fizy'den farklı olarak favori sanatçıyı yazdıktan sonra yazdığınız sanatçı mesala pop türünde diyelim. Pop türünden değişik sanatçılarıda listeye ekleyip youtube'daki toplam viewer sayısına göre ortaya karışık birşey yapmakta.
+ Görselliğide gayet hoşuma gitti açıkçası.

Farklı bir alternatif olarak denenebilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.