A

Er
22 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
1014 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 ay
Google hesabına hiçbir şekilde erişim sağlanmıyor
Yaklaşık 2-3 hafta önce farklı bir Google hesabına girebilmek için telefonumdaki bütün hesaplardan çıkış yaptım. İşim bitip tekrar asıl hesabıma dönmek istediğimde telefon üzerinden bu QR kodu okutup oradan giriş yapın diyor. Giriş yaptığım zaman da "bu hesabın size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız" diye hata verip başka hiçbir seçenek çıkarmıyor önüme. 2 haftadır bu sorunla uğraşıyorum ve hiçbir türlü çözemedim. Drive hesabımda yüzlerce fotoğraf var ve işin kötü yanı YouTube Premium kartımdan para çekmeye devam ediyor. Kullanmadığım hizmete ücret ödüyorum. Bankayı arayıp bu firmadan gelecek bütün ödemeler için kartımdan para çekilmemesini istiyorum dedim. Onlar da YouTube'dan iptal ettirmeniz lazım bizimle alakası yok diyorlar. Gerçekten kafayı yemek üzereyim daha önce başına gelip de çözebilen oldu mu?
A
geçen yıl
asus türkiye servisi garantili ürünü geri gönderdi
asus’a görüntü gelmeme sebebiyle gönderdiğim b450 anakartı sıvı teması var diyerek geri gönderdiler 2250 tl fiyat çıkardılar. kart 4-5 aydır kapalı kasada duruyor sıvı teması da olmadı biliyorum. nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz? ürünün 2024 ortasına kadar garantisi var


< Resime gitmek için tıklayın >
A
2 yıl
tamer2054 ile alışveriş yaparken 2 kere düşünün.
arkadaşla haftasonu zotac 970 gtx için görüşmüştük ve pazartesi günü kargolamak üzere anlaştık. parayı göndermeden önce 10 dakikalık furmark testi gönderme şansınız var mı dedim, kendisi de kartın şuanda takılı olmadığını söyledi. ben de referanslarına güvenerek tamam dedim ve aldım. kart pazartesi günü kargoya verildi. çarşamba günü bana ulaştı. aynı günün akşamına kartı denedim, kartın 2 adet fanı adeta traktör gibi ses çıkarıyor, ortadaki fan yalpalanıyor, zotac yazısının ledi de yanmıyordu. dikkatli baktığımda led kablosunun koptuğunu gördüm. yani kart neresinden tutsanız elinizde kalıyor. fanları ucu uzun spreyli devre yağlayıcı spreyle aralardan sıkarak yağlamayı denedim fakat değişen birşey olmadı. kendisine durumu söylediğimde iade alamayacağını, sorunun kendisinden kaynaklanmadığını belirtti. alışveriş yapacak arkadaşlar için bilgilendirme postudur. yapmadan önce iki kere düşünün.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.