C

Yüzbaşı
26 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Milli takıma oyuncu çağıramama sorunu (fm15)
Açılmış bir konu bulunuyor fakat orada çözüme ilişkin herhangi bir konuşma geçmemiş. İkinci uyruğu türk olan regen oyuncuları milli takıma çağıramıyorum. (Diğer milli takımında oynamamış durumda.) Sadece regenlerde de değil Emre Can'ı da çağıramıyorum şu an. Özellikle yapmam gereken bir şey var mı?
C
10 yıl
Asus M5A97 R2.0 anakartım 8gb tek kit vengeance desteklemiyor, yardım...
Yabancı internet sitelerinde, tomshardware gibi, araştırdım. 8gb kullananlar varmış ve kullanılabildiğini söylüyorlar. Fakat ben taktığımda çalışmadı. Bilgisi olan var mı acaba anakartım 8gb tek kit ram desteklemiyor mu? (ram corsair vengeance 8gb 1600mhz cl9)
C
11 yıl
bruiser\u0027lar tek tek nerf yiyor !
Lee Riven simdi de Olaf, bu hale gelmesine neden olan itemleri nerfleseler daha iyi olmaz mi ?
C
12 yıl
Oyuna girerken hata veriyor. Yardım Lütfen
Merhabalar

Takım seçim ekranından sonra oyuna girerken yani karakterlerin summoning olduğu yer gelirken ekran kararıyor ve öylece kalıyor. Görev yöneticisinden kapatıp 3-4 kere deneyince anca oyuna bağlanabiliyorum. Bu hata çok canımı sıkmaya başladı. Oyuna geç girip kasmak çok zor oluyor. Böyle bir hatayla karşılaşan varsa veya fikri olan varsa lütfen paylaşınız.

Not : Oyunu kaldırdım tekrar yükledim.

Not : Bugüne kadar bu hatayı almıyordum.

Not : KBT girerken bu hatayı vermiyor.

İlginiz için teşekkürler.
C
12 yıl
Riven aldım, Taktik verir misiniz ?
Forumda ki riven hayranlığından dolayı konu değiştirilmiştir. Riven ile ilgili taktiklerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.
C
12 yıl
....
...
C
12 yıl
Android işletim sistemli telefon almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Merhabalar. Elimde 800 lira civarı nakit var. Android işletim sistemli bir telefon almak istiyorum. İlk tercihim Htc fakat önerebileceğiniz yeniliklere açık bir telefon varsa önerilerinizi alabilir miyim ?
C
13 yıl
Bimdeki kasiyer kıza verdiğim ayar :)
Bime gittim biraz önce bir tane yuva patates bir tanede derya ton balığı aldım kasaya doğru ilerledim. Parayı verdim. Aldı kasiyer bu para ıslak dedi. Bende fiziksel olarak ıslanabilir doğaldır dedim bön bön baktı suratıma (Parada arka cepte terden nemlenmiş)
C
13 yıl
Zeitgeist o_O
Bu nasıl bir belgeseldir. Tam olarak Türkiye'nin nasıl sömürmeye çalışıldığını, Erbakan Hoca'nın neden indirildiğini, 2001 krizinin nasıl ortaya çıktığını, Şu an ki özelleştirmeleri, Terör sorununu, İlerde bizimde bir şekilde Irağa benzeyebileceğimizi vs. çok iyi anlatıyor. Taşlar tam olarak yerine oturuyor. Nasıl bir şeydir bu ?
C
13 yıl
Arkadaşa Mehmet Akif Ersoy Kompozisyon Yarışması için OY LAZIM!..Yardım
Bir arkadaşım bu yarışmaya katılıyor bir el atın lütfen...

http://yarisma.gazikent.edu.tr/index.php?option=com_tpdugg&task=detail&id=52
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.