1

Binbaşı
12 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
301 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
1
7 ay
Microsoft 365 (Office) Aile Üyeliği 3 Kişilik yer
Microsoft 365 aile üyeliği başlattım microsoft 365 özellikleri ve onedrive da 1 tb depolama alanı veriyor. üç kişilik yer var 1 senelik kişi başı 384 lira düşüyor. ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsın. uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum uzun kullanmayı düşünen arkadaşlar olursa daha güzel olur.
1
8 ay
(İptal)
iptal edildi
1
4 yıl
EA Play 31 Ağustosta Steam\u0027de Fiyat Bilgisi Kaldırıldı
https://store.steampowered.com/subscriptions/ea
Daha Önce 18 ağustosta adı değiştireleceği açıklanan EA Acces'in adı EA Play olarak değiştirildi ve Steam EA Play sayfası da güncellendi. Steam çıkış tarihi 31 Ağustos olarak açıklandı. Sayfadaki bu güncelleme ile birlikte daha önce belirtilen ayda 12 TL veya yılda 65 TL olan fiyat bilgisi de sayfadan kaldırıldı. Sayfaya yeni bir fiyat bilgisi ise eklenmedi umarım daha önce belirtilen fiyattan çıkar.
quote:

Eski Açıklama

EA Access nedir?
Güzel soru! EA Access, EA oyunlarını seven herkes için bir numaralı adrestir. Üyelik, en sevdiğiniz EA oyunlarından daha fazlasını verir. Daha fazla ödül, daha fazla özel deneme ve daha fazla indirim ayda yalnızca 12 TL veya yılda 65 TL!

quote:

Yeni Açıklama

EA Play nedir?
Güzel soru! EA Play, EA oyunlarını seven herkes için bir numaralı adrestir. Üyelik, daha fazla ödül, daha fazla özel deneme ve daha fazla indirim ile en sevdiğiniz EA oyunlarından daha fazlasını elde etmenizi sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
1
5 yıl
Carrefour bizi kandırıyor hala domuz etli sucuk satıyor suçlu bu sefer net Carrefour
Tarım bakanlığının yayınladığı listeyi dün gördüm ve tağşiş'li ürünler listesin de sucuk, salam, sosis'te ciddi yer kaplıyordu. gurme firması'da domuz eti katmış bildiğiniz gibi. listeye baktığımda benim gözümde lez-et adlı markayı aradı. çünkü yaklaşık üç ay önce Carrefour'dan lez-et marka sucuk aldım ve tadı oldukça değişik geldi. dilim biraz hassastır bu tür durumlarda ağzıma bir daha sürümüyorum. eşim baharatı biraz fazla olabilir dedi ama ben sucuğu kaldırttım. oda dondurucuya attı. kendide bir sefer yapmış. zaten bu baharat olayı yüzünden tadı farkedilmiyor diye salam,sucuk , sosiste sürekli hile yapıyorlar. her neyse bu lez-et firmasını listede göremeyince meraklandım çünkü biliyorum kesin bir sıkıntı var. listede de lezzeti ala diye bir sucuk var firmasnın adı yazıyor kanatlı eti kullanmış acaba o mu diye düşünüyorum. giderken carrefour'dan üretici firmanın adına bakayım dedim . gittim ve baktım üretici firmaDomuz eti kullanan gurme firması. carrefour güya gurme markaları kaldırdım dedi. adı gurme olanı kaldırıp lez-et olanı kaldırmıyorsun ama üretici gurme ve insanları aptal yerine koyuyorsun. bunu bilerek yapıyorsun. ben kontrol etmeye gittiğimde adamın biri sucuk seçti aldı gitti. adam gidince markayı kontorl ettim adamı uyaramadım milyarlık şirket elindekileri eritmek için halka domuz eti yediriyor. halkın sağlığıyla oynuyor. ilk gördüğüm de bende carrefour, migros nereden bilsin sertifikasını almış firma dedim. ama gerçek böyle değilmiş malesef. adamlar bize düşman olmuş. para için bizi sömürmek için herşeyi yapar. kısaca domuz etli sucuklar satılmaya devam ediyor.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
1
5 yıl
Youtube kanal anasayfası kaldırma
Arkadaşlar youtebe da kanallara girdiğimizde çıkan anasayfayı bir eklenti vb. bir yöntemle kaldırmamız mümkün mü? yeni içerik olan kanallar mavi nokta ile gösteriliyor. kanala giriyorum anasayfa çıkıyor sonra bir daha videolar'ı seçip video bölümüne giriyoruz 10 kanalda yeni içerik çıktıysa ne çıkmış diye 10 sayfaya ayrı ayrı bu şekilde bakmak artık sinir bozucu olmaya başladı. ana sayfada da genelde hiç birşey olmuyor kanal kurduğunda bir içerik atıyorlar güncelleme pek olmuyor. anasayfa düzenlemesini de sevmiyorum aslında ben sadece tarih sıralamasına göre sıralanan videolar bölümü gösterilsin istiyorum. ps4 den herhangi bir kanala girdiğimde direk videolar bölümü açılıyor ama pc'den girdiğimde anasayfayı açıyor var mıdır kaldırmanın bir yolu bilen arkadaş varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.
1
6 yıl
Samsung 65nu8000 4K UHD TV de taşınabilir harddiskten film izlerken ikinci ses dili seçme sorunu
Teknosa'dan kardeşime Samsung 65nu8000 uhd 4k tv aldık taşınabilir harddiskten film ve dizi açtığımız zaman dual olan film ve dizilerin bazılarında ikinci sesi görüp ses dilini seçmemize izin verirken çoğunda ses dili seçme menüsü çıkmıyor ve otomatik türkçe ses dilini seçiyor aynı şey alt yazı için de söz konusu bu sorunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olabilecek biri var mı düzeltilemeyecek bir şeyse tv yi iade etmeyi düşünüyorum
(not:aynı film ve dizilerde 42 ve 46 inç eski model Samsung tvlerim de ses dili menüsü çıkıyor ve türkçe ve ingilizce olarak her iki ses dilini de seçmeme izin veriyor)
1
6 yıl
Playstation 5.50 beta yazılım güncellemesi sorunu
bana Playstation 5.50 beta yazılım güncellemesi için beta kodu gelmiş girdim ama 5.50 yi indirmedi aynısı 5.0 dada olmuştu ne yapmak lazım veya bu sorunu nasıl nereye bildireceğiz bilen varsa yardım edebilirmi
normal güncemelerde sıkıntı olmuyor bu arada
1
7 yıl
Playstation Plus Fiyatları Artıyor Eski 19,99/57,99/149,99 Yeni 23,99/74,99/179,99
Şimdi mail geldi 31 ağustos tan itibaren PS Plus Fiyatlar artıyormuş daha önce usa psn de arttığı için ben şahsen bekliyordum biraz. Avrupa psn de usa psn gibi 10 euroluk bir zam geldiyse bize gelen fiyat makul ama gelmediyse sony tr geçen sefer gibi bir bindirim yapmış demektir.

< Resime gitmek için tıklayın >


Ekleme :
Avrupaya da 10 Euro Zam Gelmiş bizim zam onlara göre gayet makul olmuş
€50=₺205 Plus Fiyatı ₺149,99
€60=₺245 Plus Fiyatı ₺179,99
Bence zam diğer psnlere bakınca makul olmuş
< Resime gitmek için tıklayın >
1
7 yıl
4x4=16 gb ram sorunsalı bilgili kişilerin yorumuna ihtiyacım var
slm arkdaşlar 2x4=8gb ramim var sistem topladığım zaman dual kit al demişlerdi ve dual kit olara 2x4=8gb ram almıştım ama artık ram yetersiz gelmeye başladı anakartımda 4 ram slotu var ve 16 gb a yükseltmek istiyorum 2x4gb dahamı eklesem yoksa 2x8=16 gb ram mi alsam bilemiyorum bu konuyu araştırıyorum. araştırmalarım sonucunda 4x4=16 gb ram taksamda 4 kanal çalışmayacağını 4 kanal destekleyen anakartların sadece x99 chipsetli 2011 pin li anakartlar olduğunu öğrendim bu sanırım performansı bir miktar düşürür ama başka eksisi varmı diye baktım ve chip de şu yorumu gördüm
quote:

4x4 alma ram slotun boş kalsın ne olur ne olmaz. Ayrıca, 4x4ler işlemciye daha çok yük bindirir, genelde böyle biliniyor, en azından JJ böyle söylüyor.

burada işlemceyie falzadan yük bindirdiğini söylemiş ama tam eminde değil bu yüzden konu hakkında bilgili arkadaşların değerlendirme ve yorumunu bekliyorum bende ilerde tekrar ek ram ekleyebilirim diye 2x8 mi alsam diyorum ama bununda bir külfeti olacak elimdeki 2x4 gb ramleri çıkarmam gerekecek. bu bana epey bir yük olacak.
2x8 gb ve 4x4gb ramlerin eksi artıları nelerdir. 4x4=16 ramler işlemciye gerçekten ek yük bindirirmi bindirirsede bu oran kabuledilebilri düşük bir miktarmıdır. 4 kanal çalışmayacak olması ciddi bir eksimidir. ayrıyetten ilerde tekrar ram takviyesi gerekir mi sistemim imzamda yardımcı olan herkese teşekkürler.
1
7 yıl
Black Mesa Türkçe Yama
arkadaşlar bildiğiniz gibi ilk halflife oyunu black mesa ile yeni grafiklerle sunuluyorhttp://store.steampowered.com/app/362890/ bende hiç oynamamış biri olarak bu kadar önemli bir oyuu oyunu oynamak istiyorum. ama tabiki böyle bir başyapıtı anlayarak oynamak istiyorum. bir türkçe yama mevcuthttp://www.oyunceviri.com/black-mesa/ (şu anda siteye ulaşılamıyor) ancak bu linkte verdiğim yama mod içindi ve zamnında dneyip bu yüzden bırakmıştım modda nerdeyse hiçbir altyazı çıkmıyordu bu altyazı linkte verdiğim oyun için güncellenmişmidir acaba ve altyazı durumu nasıl bu veya başka kaliteli altyazı varmı acaba black mesayı oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. yarın indirimlerin son günü almayı düşünüyorum bilen arkadaşlar hızlıca cevap verirse çok memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.