S

Yüzbaşı
31 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
263 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Ps plus pri sec farkı
Selamlar ps plus aboneliği almak istiyorum sec veya pri alırsam fark ne oluyor ben kendi hesabımdaki ve forumdan aldığım farklı hesaplardaki oyunları online oynamak istiyorum biri açıklama yapabilir mi?
S
4 yıl
X5 3.0d, 3.0sd ve 3.0d xdrive farkı
Selâmlar. E70 x5 araçlarda bu 3 farklı model var. Farkları nedir acaba. Hepsi 4 çeker mi. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
S
7 yıl
Emülatör oyunları
Selamlar. 3.60 henkaku ps vita ile mame emülatör oyunlarıni nasil oynayabiliriz?
S
7 yıl
Shure Srh1440 Professional Open Back Headphones
SRH1440 Professional Open Back Headphones provide full-range audio with detailed highs and rich bass.
< Resime gitmek için tıklayın >
Optimized for for mastering and critical listening
Open-back, circumaural design
Dual-exit, detachable straight cables
Includes SRH1440, threaded 1/4" gold-plated adapter, replacement velour ear pads, 2 cables, hard zippered case, and user guide
Features

40 mm Neodymium drivers deliver full-range audio with rich, controlled bass
Open-back, circumaural design for exceptionally natural sound, wide stereo image, and increased depth of field
Impedance optimized for direct connection to wide range of portable audio devices
Fully adjustable, premium padded headband with steel frame and sleek, ergonomic design for hours of listening comfort
Oxygen-free copper cable with Kevlar™ reinforced jacket for superior performance and durability
Dual-exit cables with gold-plated MMCX connectors provide secure connection and detachability for easy storage or replacement
Replaceable velour ear pads with high-density, slow-recovery foam for exceptional comfort
Individually tested and serialized
Legendary Shure durability to withstand the rigors of everyday use
Type Open-back, circumaural
Frequency Range 15 Hz – 27 kHz
Cable Length 6.9 ft (2.1 m)
Plug Gold-plated 1/8" (3.5 mm) stereo mini-jack
lmpedance 37 Ω
Kısaca:
Detay seven, Müzikde kritik detayları takip emek isteyenler için Açık yapıda bir kafaüstü. Sessiz ortamlarda dinleme yapmak için yapılmış.Ne aşırı bas ne de aşırı tiz yok. Anahtar kelime "Yeterli bas". Dengeli tuning yapılmış ve bunu nispeten uygun fiyatla satisa cikarmislar. Yapısal olarak saglam.Amerikali Yapimcilar kritik dinlemeler ve studyo mastering kayitlar icin optimize etmiş. Bu da istediginiz veya istemediginiz :) kadar detay alabileceginiz anlamına geliyor. Vokal sesleri temiz gercekci. Nefes alis verişleri duyuluyor. Ses dengeli. hip hop rap severler daha fazla bas isteyecegi için denemeden almamali. Ancak metal turevleri,caz muzik, progressive muzik klasik muzik, cok enstrumanli muzikler dogal enstrümanlarin olduğu repertuarlar dinleyenler icin tam bir müzik şöleni olacaktir.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Türk Telekom dan aradilar +10 tl 24 ay taahhüt ile tivibu teklif ettiler
Evet durum bu ne dersiniz kabul edilir mi?
S
8 yıl
Superonline adsl vdsl ttnet binaya kadar fiber
Yeni binada oturuyorum.Ankara yenimahalle guventepe 577. sokak.ttnet binaya kadar fiber var. Superonline ise adsl gorunuyor. Müşteri temsilcisinin biri vdsl veririz dedi 100 mb ye kadar destekler, başkasini aradım 16 mbye kadar adsl var dedi. Superonline kullanmak istiyorum ekonomik olacağı için(cep hattı 500 dk 4 gb 1000sms+ev internet 84 tl.) Ama eğer adsl olacaksa sanırım ttnet den cok daha dusuk hiz alacağım. Emin olamadın. Ne tavsiye edersiniz?
S
8 yıl
Bu durumda ne yapmalıyım?
Bizim yeni binaya kadar fiber çekilmiş ama daireye kadar yok. Ttnet fiber bağlantı alırsınız dedi fibernet limitsiz tarife 65tl fiyat. Superonline ise vdsl alırsınız diyor binada var ama daireye fiber gelmez 24 34 50 gibi hızları destekler dedi. Hangisini tercih edeyim bilemedim
S
10 yıl
Cowon z2
z2 hakkında bilgisi olan varmı? eski bir cowon s9 kullanıcısı olarak merak ediyorum.
S
11 yıl
premier lig izlemek..
selamlar. ben premier lig maçlarını izlemek istiyorum. hangi kampanya veya paket almam gerekli? internetle birlikte digitürk alsam premier lig izleyebilirmiyim? veya sadece premier lig için ne yapmam gerekli?webden izlemektense tvden izlemeyi tercih ediyorum.
yardım eden herkese teşekkürler.
S
12 yıl
z5500 yerine tavsiye?
selamlar. 3 yıldır logitech z5500 kullanıyorum lcd ve ps3e bağlı olarak. bugün teknosaya pc için 2.1 ses sistemi bakmaya gittim creative t3 denemek için. satıcı bana lg ht1200 ta denetti ve sesine hayran kaldım. acaba z5500 satıp bunu almak mantıklımı veya z5500 yerine geçebilecek öneriniz varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.