I

Çavuş
13 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
147 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
10 yıl
ios 8 quicktype çalışmıyor.
ios 8 güncellemesini yaptım fakat quicktype özelliği yok gibi görünüyor.. gri çizgiyi yukarı çek falan demeyin o da yok maalesef :D
I
10 yıl
ios 7.1 Fullscreen Caller ID
Arkadaşlar farketmeyenler varsa onlar da öğrensin ve benim gibi hoşnut olmayanlar feedback versin diye açtım bunu,ios 7.1 güncellemesi ile beraber caller id büyük fotoğraflar artık yok sadece sağ üstte minik resimler var bu durumdan hiç memnun değilim sizde öyle iseniz lütfen feedback verelim sesimizi duyuralım.

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.apple.com/feedback
I
10 yıl
İphone 5S batarya sorunu.
Merhaba iphone 5S bataryam son 2 haftadır çok az dayanıyor ama daha önce böyle bir sorunum yoktu Kasım ayında almıştım telefonu.Daha önce 24 saatten fazla bekleme süresi ve 6 saat kullanım süresi alıyordum simdi ise çok çok düşük restore yaptım fakat bir degisiklik yok garantiye göndermeli miyim ? Yoksa çözümü olan var mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
I
10 yıl
Soundcloud app
ios soundcloud app yi indiremiyorum arkadaşlar.itunes üzerinde de mi engellediler soundcloudu ?


< Resime gitmek için tıklayın >
I
11 yıl
Scroll of Resurrection isteği.
Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır accountum kapalı pandayı alıp bırakmıştım şimdi siege of ogrimmar çıkınca canım çekti..Scroll of Resurrection istiyorum PM ile irtibata geçin lütfen.
I
14 yıl
Notebook alacağım yardım ve öneriler Lütfen.
Aklımda bu model var fakat i3 işlemci nasıldır hiçbir fikrim yok,bu ürün hakkındaki yorumlarınız nedir ?max 1800 TL civarlarında başka markaların modelleride olabilir tabi.
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112520/sony-vaio-vpceb2s1e-bq.aspx
I
16 yıl
ekran kararma sorunu
arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun delirecem

Crysis açıyorum tüm detaylar en yüksekte antialising 8x vs.. kasma yok fakat biraz ilerledikten sonra ekran kararıyo oyundan sesler bisüre geliyo sonra hiç bişi gelmiyo ne görüntü ne ses.. res atıyorum açılmıyor pc kapatıyorum pc yi sonra açılıor.B sorun sadece crysis de de deil carbon u açıoyrum o da aynı... sadece World Of Warcraft ta sorun olmuyor ama o da arada sırada kasıyor gibi.

Sistem: Asus P5W DH Deluxe/E6550 2.3 CPU/2gb DDR2 667mhz Kingston(1gbx2)/HIS HD 3870 ICEQ3 TURBO 512MB/HIGH POWER 500W PSU/NEC DVD/ 250GB WD SATA2 16MB HDD/AKASA AK-961 CPU FAN

Sizce sorun neden olabilir lütfen biri yardım etsin. tşk ederim şimdiden.
I
16 yıl
Pcı-Ex 16 ekran kartları bu anakrtta çalışırmı
Merhaba benim Asrock 755 dual 880 pro anakartım var hem agp hem Pcı-ex slotları bulunmakta anakartta pcı-ex slotu 4x olarak geçiyor acaba anakartıma pcı-ex 16xlık bi ekran kartı taktığım zaman çalışırmı mesela 8600 serisi gibi yardım için şimdiden teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.