R

Binbaşı
09 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
218 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
Bios Güncelleme
Arkadaslar 3070ti ve ryzen 5600x li sistem kurdum ama anakartım b450m plus2 sistemi baslattigimda sinyal yok hatası veriyor muhtemelen bios guncellemem gerek ama bios ekranini dahi goremiyorum nasil cozebilirim bu sorunumu
R
3 yıl
Mng Kargo ile Sorunum
arkadaşlar geçtiğimiz cuma günü ince hesap gaming gecesinden 3070 ti kart aldım fakat başka yerden daha uyguna temin etmem nedeniyle kargoyu almadan iade etme hakkımı kullandım. Fakat dün sisteme kargo şahsım tarafından teslim alınmış olarak girilmiş. Sabah ilk il şubeye gittiğimde bir hata olduğunu düzelteceklerini söylediler kutuyu gördüğümde ise köşeden yırtılmıştı fakat içindeki ekran kartının kutusu sağlamdı. Ardından müşteri hizmetlerini arayarak şikayetçi oldum ve 2 saat sonra aranarak sistemde yine bi hata olduğunu gün içinde düzelteceklerini söylediler. Ben kutunun fotosunu çektim ve teslim almadım. Sorum şu yönde dedikleri gibi mi işler bu süreç yoksa bi kelek atma durumları olur mu ? Sonuçta güzel bir para verdim karta.
R
3 yıl
RGB Fan Renk Sorunu
arkadaşlar rgb kasamda fanın etrafında mavi bi ışık yanıyor farklı renkleri denesem bile fanda aynı yerinde gitmeyip nahoş bi görüntü oluşturuyor. Işık yansıması vs yok fan öyle yanıyor. Nasıl çözebilirim aydınlatacak arkadaşlar yokmudur ?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Sıfır Bir (2020)
10 Ocak 2020 / 1s 38dk / Dram
Yönetmen Kadri Beran Taşkın
Oyuncular: Savaş Satış, Onur Akbay, Cengizhan Yurdutek
Ülke: Türkiye

< Resime gitmek için tıklayın >
R
7 yıl
Hat Değerlerim Nasıl Yardım
beyler hat değerlerinden anlamıyorum değerleri buraya atıyorum anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
7 yıl
Kpss Muhabbeti
beyler 75 gk gy 55 de eğitim netim var sizce iyi midir ? geçen sene 65 gk gy 60 eğitime 80 p10 75.5 p3 puanı geldi, 2. yılım gardiyanlık veya normal memurlukta şansım var mı ? tavsiyeleriniz nedir ?
R
7 yıl
Ücretli Özel Eğitim Öğretmenliği
beyler 1 yıldır işsizim kpssden ümidim yok açıkçası kadro açılmıyor, bugün mebten aradılar düşünür müsünüz diye ama tereddütteyim nasıldır yapılabilir mi acaba ?
R
7 yıl
Osmanlı\u0027da Yaşıyorum Beyler Komşumdan Şikayetçiyim
2. Bayezin dönemindeyim beyler, Fatih'te oturuyorum burada hayat normal beyler arada savaş oluyor katılıyoruz felan, ama yan komşum tam bir gerici adama çok gıcık kapıyorum, sürekli devletimizi kuran hünkarlarımıza küfrediyor yok Osman Gazi hainmiş Selçuklu yıkılırken kendi devletini kurma derdindeymiş felan ifrit oluyorum adama geçen gittik misafirliğe ayran içip hoş sohbet edelim diye bu yine konuşmaya başladı yok Osman Gazi devletine bağlı değilmişte orda devleti dururken neden Sögüt'te devletini kurmuşta hainmişte felanda filanda, milli içeceğimiz kımızmışta zırvaladı yine atını çizdim geçen bunun arkasına Selçuklu'nun çift başlı kartalını yapıştırmış, mahalleyi ayağa kaldırdı tekrar kuracağız Selçuklu'yu diyor taşınmayı düşünüyorum beyler bıktım bu adamdan geceleri bagıra bagıra Selçuklu zamanında söylenen türküleri söylüyor ne yapmalıyım beyler bu adama karşı taktik verin ?
R
7 yıl
Division Grafik Ayar Sorunu
beyler oyuna her girdiğimde ayarlar sıfırlanıyor çözünürlüğü vs değiştirmeye kalktıgımda ise oyundan atıyor bunu nasıl çözebilirim çok ugraştırıyor beni

edit:Sorun dx12 ayarının açıklıgından kaynaklanıyormuş dx12 yi kapattıgımda sorunsuz çalıştı oyun, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu yolla çözebilir
R
8 yıl
Jailbreak sorunu acil yardım
cydia could not open file(2 no such file or directory) sorununu alıyorum beyler nasıl çözebilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.