T

Teğmen
19 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Migros hemen 50 TL’ye 25 TL indirim kodu kampanyası
< Resime gitmek için tıklayın >


<p class="ql-align-justify">Anadolu efes fan club üyesi olarak Migros hemenden yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kodu sizi bekliyor. Kampanyaya katıl butonuna tıklayarak indirim kodunuzu alabilirsiniz.Kampanya 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecektir.</p><p class="ql-align-justify">Kampanya 5000 adet kodla sınırlıdır.</p><p class="ql-align-justify">Anadolu efes mobil uygulamasını yükleyerek kampanyadan yararlanabilirsiniz.</p>
T
4 yıl
Gittigidiyor, durduk yere hesabımı askıya aldı.
MerhabaArkadaşlar gittigidiyor kazananlar kulübü üyesiydim, süreklide ara ara alışveriş yaparım. Ancak durduk yere hesabımı sebebini bile anlamadım askıya aldıklarını öğrendim. Bunlar kafalarına göre böyle birşey yapıyor mu ? Daha önce bu durumla karşılaşıp sorunu çözen var mı ?Müşteri hizmetlerini aradım, sebebini görüntüleyemiyoruz, ilgili departmana yönlendirdik size dönüş yapacaklar deyip sallıyorlar.
T
5 yıl
Günlük 18 TL\u0027ye Araç Kiralama 30 Dolar İndirim
Beyler daha önce açıldı mı bilmiyorum. Araç kiralamalarda 30 dolar inidirim ile günlük 18 TL'ye veya daha cüzi miktarda araç kiralamak mümkün.

Yapmanız gereken şey en az 3 günlük araç kiralamanız. 3 günlük kiralamalarda 30 Dolar indirim uygulanıyor. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyorum.

herkese kolay gelsin.


https://www.easyrentcars.com/
T
5 yıl
Netspeed Port Sorunu! Telekom her defasında var diyor
Arkadaşlar Merhabalar 24/12/2018 tarihi itibariyle sözleşmem de de belirtiğim üzere 35 mbps kadar vdsl internet kullanmak istedim (TT'de iken adsl kullanıyordum.)

Sorunsuz bir şekilde geçişim sağlandı ancak verilen şifre ile giriş yaptığımda vdsl ile değil adsl ile bağlandığımı gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım.

Tarafıma söylenen vdsl için port yok bu yüzden sizi adsl'ye geçirdik. Bunun üzerine ertesi gün Telekomda arkadaşımın yanına gittim, genel merkez yoluyla arattım hatta. 15'den fazla VDSL port boş görünmekteydi. Netspeed normal kendileri de boş port olduğunu görüyorlarmış ancak geçiş için sorun çıkıyor vs gibi cümleler kurmakta. Geçiş için bir zaman vs verememekte.


Allah aşkına boş port olduğu halde geçiş yapamamak nedir yahu ?
T
7 yıl
LG G4 Servis Yeni Telefon Talebi
Arkadaşlar kolay gelsin. Belki onlarca kez soruldu ama yine yazma gereği duydum umarım yardımcı olursunuz.

Benim sorunum şu; Lg g4 telefona sahibim ancak ilk olarak telefon bootloop sorununda dolayı anakartı değiştirildi. İkinci olarak telefonumu ekran kendi kendine tuşluyor ve şarjı erken boşalıyor diye servise gönderdim, bu soruna bianen sadece yazılım yüklemesi ve batarya değişimi yapıldı. Ancak sorun yine devam etti, tekrar gönderdiğim de ekran değişimi yapıldı. Telefonum gönderildiği tarih itibariyle 1 hafta dolmadan kısmi zamanlı tekrarda donma ve basmama durumu oluyor ve video çekimi yaptım başka bir telefon ile.

Tüm bu sorunlara bianen servisi aradığım da aynı soruna bağlı olarak 3 defa parça değişimi yapılması gerektiği söylenildi. Ancak 4822 nolu kanunda 1 yıl içinde 4 defa servis görmesi durumunda değişim, iade talebinde bulunulabilir denmekte. Haliyle LG servisi sorun çıkarıyor.

Son olarak Batarya değişimi, parça değişimine girer mi ? Zannımca girer diye düşünüyorum ancak, servis batarya değişimine aksesuar değişimi diyerek resmen dalga geçiyor! Batarya zorunlu bir parça olmazsa telefon çalışmaz nasıl olur da aksesuara girer deniliyor anlamıyorum. Arkadaşlar bilginize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.
T
10 yıl
Özel Plaka Satılık!
Arkadaşlar Merhaba, bana ait olan plakamı satmak istiyorum. Tabi bu plakanın kıymetine bilene. Bilmem siz ne düşünürsünüz, fikirlerinizi almak istiyorum.


Açılımı aynen böyledir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.