M

Teğmen
27 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Güncel Airdrop İle Ücretsiz Token Kazanımı (KYC YOK)
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Konu harici yorum yazılmamasını da rica ediyorum.



Revuto adında yeni bir token 18 mayısta ön satış ile satılmaya planlanıyor.
Nedir bu revuto token derseniz; Cardano (ADA) ekosisteminde oluşturulan bir proje, kısaca kripto ödeme tabanlı abonelik sistemi.
Katılımı aşırı basit 

Size verdiğim linkten ad-soyad ve güncel kullandığınız mail adresini yazıyorsunuz, mail adresinize bir onay maili geliyor, onay mailine tıklayıp şifre oluşturup kaydınızı tamamlıyorsunuz.
Referans ile Kayıt olanlar 10 revuto token kazanıyor ve ayrıca 18 mayısta yapılacak olan ön satışa önceden girmeye hak kazanıyor, gerekli bilgilendirmeler mail ile bildiriliyor.

Referanslı Link
https://revuto.com/invite/mehm8521c5

Referanssız Link
https://revuto.com/
M
4 yıl
10 Euro Ödüllü Kriptopara Borsası // Kazanmak isteyenler içeri
Merhaba arkadaşlar yeni denk geldiğim bir durumu paylaşmak istedim. Yapıp yapmamak sizin sorumluluğunuzdadır.Ülkemize yeni giren kripto para borsası bitpanda'ya yeni üye olanlara tanıtım amaçlı 10 euro ödül vermektedir.Üye olurken referanslı linkten üye olursanız ödül kazanırsınız, diğer türlü bir kazanç olmuyor bilginiz olsun.Yapılması gerekenler;1- Aşağıda paylaşacağım linkten üye olup hesabınızı doğruluyorsunuz, mobil uygulaması üzerinden daha kolay yapılıyor2- Hesabınızı doğruladıktan sonra Dil bölümünü tr , para birimini de tl yapmanız gerekiyor3- Hesabınıza 250 tl yollayıp herhangi bir kripto para alıp satıyorsunuz ve ödülünüz hesabınıza yansıyor anında çekebiliyorsunuz.Üye olurken karşılaşacağınız sorunlar için ​whatspp linkinden​​​ bana ulaşıp destek alabilirsiniz.Referanslı link için tıklaReferanssız link için tıkla
M
4 yıl
Cep Telefonunuzu Kullanarak Madencilik İmkanı
Herkese iyi forumlar,

Bugün size ileride çok farklı yerlere gelebilecek bir kripto parayı tanıtmak istiyorum: Pi. Pi'nin en büyük özelliği telefondan mining yaparak kazım yapabiliyor olmamız. Hatırlarsanız daha öncede Electroneum (ETN) de mobil uygulama çıkarmış ve telefondan kazım yapılabileceğini duyurmuştu fakat sonrasında telefondan kazım yapılmadığı sadece uygulamayı indirenlere hediye ETN dağıtıldığı ortaya çıkmıştı. Bu bakımdan Pi dünyada ilk olma özelliği taşıyor.

Pi, dünya çapında kullanılan bir değer olmayı hedefleyen bir kripto para girişimi ve Standford Üniversitesi'nden 3 arkadaş tarafından kuruldu. Henüz piyasaya sürülmedi yani şuan değeri yok. Deneme sürecinde olduğundan coinin popülerliğini arttırabilmek amacıyla kazım uygulaması bulunuyor. Coinin piyasaya çıkış tarihi henüz belli değil, 3 aşamalı test sürecinin 2.sini tamamladılar. 2020'nin ikinci yarısında piyasaya sürüleceği söyleniyordu fakat şimdilik bu virüs muhabbetinden dolayı biraz gecikebilir. Fiyatı içinse internette 1 Pi için 2 ile 10 dolar arasında olacağı yönünde fiyat tahminleri var.(sadece tahmin)

Tek yapmanız gereken uygulamayı yüklemek ve 24 saatte bir (insan olduğunuzu kanıtlamak için) bir kere giriş yaparak kazımı tekrar başlatmak. Merak etmeyin uygulama 24 saat dolduğunda size bildirim atıyor.

Mining uygulamasını açık bırakmanıza gerek yok, kazım butonuna bastıktan sonra uygulama kazım yapmaya başlar, yani kapatabilirsiniz hatta telefon kapalı durumdayken bile işleme devam eder. Şarj veya mobil veri yemez, yerse de farkedilmeyecek kadar küçük seviyededir.

Uygulamanın içinde Türkçe chat ve Sık Sorulan Sorular bölümü de bulunuyor. Aradığınız her türlü sorunun cevabı verilmiş. Verilmeyenleri de sorabiliyorsunuz. Sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa da konu altından yanıtlayabilirim.

Uygulamayı indirmek için:
Androidhttps://play.google.com/store/apps/d...lockchainvault
IOShttps://apps.apple.com/us/app/pi-network/id1445472541

Not: Arkadaşlar uygulamaya referans kodu olmadan kayıt olunamıyor. madtech89 referans kodunu kullanırsanız çok memnun olurum.

Pi internet sitesi:https://minepi.com/
EkşiSözlük'te hakkında yazılanlar:https://eksisozluk.com/pi-coin--6053084
M
5 yıl
MOBİL UYUMLU WEB SİTESİ
Merhaba arkadaşlar elimde bir web sitesinin tema paketi var bunu mobil uyumlu hale getirmede uygun bir ücretle bana yardım olacak bir arkadaşa ihtiyacım var.
Yarcımcı olabilecek arkadaşlar pm lütfen !
M
11 yıl
SİLİNEBİLİR .
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm ! Başlıkta belirttiğim monitörüm de 3d film izlerken sağdan-soldan , yukarıdan-aşağıdan 2-3 cm küçük bir ekran oluyor . Sanki atı den aşırı taramayı %0 değilde %15 yapmış gibi gösteriyor . Ama 2d modunda izlerken tam ekran gösteriyor . Power dvd 12 denedim olmadı . Streoscopic player denedim olmadı . 3df diye bir proğram denedim yine olmadı . Birde youtubeden 3d bir video açınca monitörün sol altında yanan 3d sinyal ışıkları yanmıyor . Ffdshow , haali media splitter da denedim olmadı . Velhasıl monitörden soğudum desem yeridir . Yardım edebilirseniz çok sevinirim teşekkürler .

Ekran kartım xfx 6850 .

3d gözlükte kutusundan çıkan pilli 3d gözlü
k.
M
12 yıl
Bilgisayarım bazen açılıyor , bazen açılmıyor.
Arkadaşlar iyi forumlar ;

Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer .

Sorunum ise şu şekilde bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor. Power düğmesine basınca bilgisayardaki ışık yanıyor fakat fanlarda düşük devirde çalışıyor ama bilgisayar açılmıyor , ekrana görüntü gelmiyor , hdd nin ışığıda yanmıyor , ekranda kabloyu takın gibi bir ibarede çıkmıyor . Sorun hangi bileşenden kaynaklı olabilir ?

Özellikleri ;

Sapphire 6850

Asus M4A79T DELUXE

Corsair 4 GB DDR 3 1600 mhz ram xms3

AMD Phenom-2 965 C3 rev.

Seagate 500 GB SATA-3

Cooler master 400 watt extreme power


Aopen G528 alüminyum panel kasa
M
12 yıl
Bilgisayarım kapanıyor fakat açılmıyor. Acillll...
Merhabalar arkadaşlar ;

Bilgisayarımı kapatıyorum fakat tekrardan açmaya çalıştığımda bilgisayarım açılmıyor . Format attım düzelmedi virüs taraması yaptım bişey çıkmadı . Bileşenler yeni sayılır . Hiçbir ısınma problemi söz konusu değil . Sorunun nedenini çözemedim bir türlü . Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.


Bilgisayarımın özellikleri ;

Asus m4a79t deluxe

Amd phenom 2 965 black edition (m revizyon)

corsair vengeance 4 gb ddr3 ram

Sapphire 6850 1 gb ekran kartı

seagate 500 gb hdd sata3 16 mb cache

Aopen 80+ 750 watt power suply

Aopen g 528 alüminyum panel kasa


İşlemcimin sıcaklık değerleri 30-40 derece

Anakartımın sıcaklık değerleri : 28-35 derece
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.