C

Binbaşı
25 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Monk ve Eşyalar Hakkında.
Arkadaşlar oyunu 1-2 gün önce aldım :) daha önce monk oynadığım için tekrar monk açtım fakat oyun hakkında bilgim epey bi az :)

Karakterimdeki eksikler veya şu skill çok fazla olmuş değiştir dediğiniz birşey varmı :) Torment IV kadar çıkabiliyorum artık :) ek paketi malesef almadım hala alıp almama arasındayım


http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rongyu-2841/hero/66297768
C
9 yıl
Diablo 3 Hakkında Birkaç Soru
Arkadaşlar ben Diablo 3 alıcam daha önce arkadaşlarımın hesabında oynayıp beğendiğim bi oyundu.Fakat oyundaki amacı kavrayamadım yani Diablo 3'te düşen itemler bizim ne işimize yarıyıcak sadece karakterimizimi güçlendiriyor yani sadece yaratıkları kesmek içinmi güçleniyoruz çünki bildiğim kadarıyla hala PVP modu yok.Oyun konusunda bilgim az olduğu için oyunu oynarken nerelerde daha hızlı level alabilirim veya nerelerde daha iyi eşyalar düşürebilirim bunun bilgilerini verirseniz sevinirim :) ve sizce yeni başlayacak biri için hangi karakter daha iyidir bunuda belirtirseniz sevinirim...

İyi oyunlar...
C
10 yıl
BF4 Meksika Proxy\u0027si
Arkadaşlar duyduğuma göre 140TL BF4+Premium alınabiliyormuş fakat kimse nasıl alınacağını veya aldığımızda hangi dil seçeneği ile geleceğini söylememiş.Benim birkaç sorum var oyunu 1 2 güne alıcam.

1-Hangi Dil Seçeneği İle Geliyor.
2-Meksika Proxy'sine Nasıl Bağlanabiliriz.
3-Aldığımızda Her Hangi Bir Sorun Yaşanıyormu ?
4-Proxy'e Bağlandıktan Sonra Origin'i Açtığımızda Hesabın Ban Yeme Riski Varmı ?



Biri Anlatsa Fena Olmaz.

C
11 yıl
Battlefield 3 Recon Sınıfında Medic Bug\u0027u
Battlefield 3'te Vakit Geçirirken Çok İlginç Bir Bug'a Denk Geldim Video İzleyip Anlamayanlar İçin Burayada Bug'u Anlatıyım.

Recon Sınıfı İle Uzaktan Headshot Rekorunu Kırıcak'iken Klavyedeki 3 Tuşuna Bastığımda Medic Attığını Görünce Çok Şaşırdım Ve Bu Medic Bug'undan Sonra Aftermath İle Gelicek Bugları Merak Etmeye Başladım İyi Seyirler. :)
KaNuNSuZTR

http://www.youtube.com/watch?v=rbcPKrcaFHw
C
11 yıl
Dead Space 3 Sizce Nasıl
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu Aralar Dead Space 3 Almayı Düşünen Ön Sipariş Vermeyi Düşünen Arkadaşlar İçinde Bir Fikir Olsun Diye Bir Anket Hazırladım.

Sizce Dead Space 3 Gerçekten Korku Unsurunu Bırakıp Aksiyon'a Doğru İlerleyerek İyibir Şeymi Yapıyor Yoksa.

Korku Unsurunu Bıraktığı İçin Pişmanmı Olucak.

Dead Space 1 ve 2 Bitiren Veya Oynamayı Düşünen Herkez Yorum Yapıp Anket'e Oy Kullanabilir.

Bu arada 1,2,3 Olmak Üzere Birer Video Paylaştım Bu Videoları İzleyerek Kararınızı Veriniz.


Dead Space 1:http://youtu.be/eFBfbDcGfd0

Dead Space 2:http://youtu.be/a3dGyJeDPlQ

Dead Space 3:http://youtu.be/qlnQftc7w5M

Hala 1 ve 2 Oynamamış Olan Arkadaşlar İzleyip İzlememek Size Kalmış.


Ankette İstemediğiniz Bir Seçenek Olabilir Yorum Yaparak Oyunu Nasıl Olduğunu Ve Sizin Açınızdan Oyunun Nekadar İyi Olduğunu Nekadar Kötü Olduğunu Bize Açıklayabilirsiniz.
C
12 yıl
Medal Of Honor Warfighter Battlelog\u0027u Açıldı.
Oyunun çıkmasına günler kala Battlelogtaki yeri ayırıldı Battletfield 3 kullandığı battlelog sistemini MOH serisindede görüyoruz :)

< Resime gitmek için tıklayın >
C
12 yıl
Medal Of Honor: Warfighter MP Gamescom
Medal Of Honor: Warfighter MP Gamescom Yayınlanan Videosu.





C
12 yıl
PC PS3 XBOX Wii
Çok Güzel Anlatılmış :D

< Resime gitmek için tıklayın >
C
12 yıl
Medal Of Honor Warfighter MP
Bu Aralar BSC Haberler Azalmaya Başladı Birçok Görsel Paylaşılıyor Ve Bunları BSC Haber Olarak Göremiyoruz Ben Paylaşmak İstedim.


Medal Of Honor Warfigter Resmi Facebook Sayfasında Paylaştığı Fotografta Oyundaki MP Modlarını Görüyoruz Warfighter Çıkışını 23 Ekim 2012 Tarihinde Gerçekleştiricek Şimdiden Heycanlanmaya Başladık.


< Resime gitmek için tıklayın >

Medal Of Honor Geliyor Silahlarımızı Sandıklardan Çıkaralım.

< Resime gitmek için tıklayın >

Medal Of Honor Warfighter MP Detayları

http://youtu.be/B9ZaUpHFDLA

Herzaman Haber Sızdıran Kişileri Merak Ederiz Değilmi Aşşağıdaki Videoda Haberlerin Nasıl Sızdığı Nasıl Duyurulduğu İle İlgili Bir Video Var.

http://youtu.be/Mw7iVr5rWQE
C
12 yıl
Battlefield 3 Caydıran Detaylar....
Battlefield 3 Alanlar Ve Almak İsteyenler Mutlaka Okusun Çünkü Okadar Can Sıkıcı Şeyler Anlatıcam ki Oyunu Almaktan Bile Vazgeçebilirsiniz.

1.Battlefield 3 Çoğu Serverde RPG El Bombası M320 Gibi Bomba Atar Silah Kullanmak Tamamen Yasak Auto Kick Atılıyor Hemen.
2.Oyunda Çok Olmasada Bug Problemi
3.Adamın 0 HP Kalmasına Rahmen Seni Öldürebilmesi.
4.Takım Arkadaşlarının Hiçbir Görevi Yapmaması Sadece Adam Vurmaya Çalışması.


Battlefield 3 Gibi Bir Oyunda RPG M320 El Bombası Yasak Olması Nasıl Bir Saçmalık Onuda Anlamadım Server Ayarlarından Yasaklanmış Bir Savaş Oyununu Savaş Oyunu Yapan Silahlar Bunu Yasaklamaları Beni Oyundan Soğuttu Çoğu Serverde El Bombası RPG Ve M320 Yasak.

Oyunda Çoğu Zaman Bir Ağaca Çarptığınızda Ağacın Arabanın İçine Girmesi Gibi Abuk Subuk Buglarda Var.Adamların Ayakta Donması Duvara Geçmesi Gibi.

Bütün Şarjörü Boşaltıp Adamın Ölmediğini Görmek Ve Sonra Adamın HP 0 İnmiş Halde Görmek Ayrı bir Sinir Bozucu.

Oyunda Takım Oyunu Diye Birşey Yok 10 15 Kişilik Bir Takım Kurucaksın Anca Öyle Bir Zevki Çıkar Oyunun Çünkü Kimse Görevlerle İlgilenmiyor Sadece Adamı Vuralımda Ne olursa Olsun Diyerekten Oynuyorlar.

Battlefield 3 Alacak Arkadaşlar Sisteminizde Yetersizse Ve Bu Oyun İçin Sistem Alacaksanız Bu Yazdıklarımı Göze Almalısınız Eğer Bunlara Ben Kafayı Takmam Battlefield 3 Alırım Diyorsanız Birşey Diyemem Benim Yakaladığım Oyundan Soğutan Beni Deliye Çeviren Kusurlar Bunlar Sİzinde Varsa Böyle Problemleriniz Paylaşın.Böylelikle Oyunu Alacak Arkadaşlar Önce Bir Düşünsün
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.