K

Yarbay
16 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
74 üye
Görüntülenme (?)
966 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
CONTRABAND XBOX SERIES X/S ANA KONU
< Resime gitmek için tıklayın >


Videoyu izlemek için tıklayınız

XGS & Avalanche Studios tarafından Contraband ilgili ayrıntılar:

- Açık dünya kaçakçılık oyunu
- Avalanche Studios Apex Engine'in en son yükseltmesi
- Xbox Series X|S'in tüm avantajlarından yararlanmak için tasarlandı
- 1970'lerin kurgusal Güneydoğu Asya dünyasında geçiyor
- Stüdyonun şimdiye kadarki en iddialı oyunu

Contraband detaylar:

Contraband, en fazla dört oyuncudan oluşan ekiplerin, Güney Asya kıyılarındaki kurgusal bir adada kaçakçılık operasyonları planlayıp yürüttüğü, aksiyon dolu bir soygundur.
Dahili olarak "aksiyon dolu, eğlenceli ve muhteşem bir kaçakçı sandbox oyunu" olarak tanımlanan Contraband, Sea of ​​Thieves gibi tanıdık unsurları alır ve onu bir miktar Avalanche sandbox patlaması ile karıştırır. Gadget'lar, silahlar, araçlar, karada başarılı bir kaçakçılık çalışması için çok önemlidir ve oyuncular çevrimiçi sosyal merkezlerde diğer oyuncularla takımlar oluşturabilecekler.

O zamandan beri bazı oyun unsurları değişmiş olsa da, daha önce aldığım dahili belgeler, silahları hem sizin hem de düşmanlar için son çare olarak tanımlıyor. Bu tamamen hırsızlık ve kaçakçılıkla ilgili bir oyundur ve araçlarınızı havaya uçurmak çalınan mallarınızı yok edecektir - bu tam olarak askeri ve düşman çetelerinin istediği şey değildir. Bunun yerine, Avalanche'ın RAGE 2 ve Mad Max'te yaygın olan mükemmel araç savaş hünerini kullanarak sizi yoldan çıkarmaya çalışacaklar. Düşmanlar silah kullandığında, daha çok oyuncu için kontrol noktaları kurmak ve lastikleri patlatmak gibi barikatlar oluşturmakla ilgilidir.

Aldığım önceki bilgilerde kaçak mal "önce araç" olarak tanımlanıyor ve bu da aracınızın Tony Stark'ın Iron Man kostümüne benzediğini gösteriyor. Aracınız, hem hücumda hem de savunmada en önemli aracınızdır ve kaçakçılık operasyonlarını planlarken ve yürütürken çok sayıda fayda sağlar. Bir hizmet oyunu olarak Contraband, oyun döngüsünü zaman içinde taze tutmak için yeni özellikler ve zorluklarla gelişecek.

Microsoft'un Sea of ​​Thieves'deki başarısı göz önüne alındığında , benzer bir şeyi farklı bir tatta denemeleri büyük bir sürpriz değil. Hizmet oyunu özelliklerine rağmen, Contraband'ın The Vong olarak bilinen yozlaşmış bir hanedanı devirmek etrafında dönen tek oyunculu bir hikaye kampanyası da var.

Tüm Xbox oyunları gibi, Contraband'ın nihayet piyasaya çıktığında doğrudan Xbox Game Pass'e gelmesini bekleyin.

Kaynak

https://www.windowscentral.com/xboxs-project-typhoon-revealed-avalanches-game-name-action-packed-heist-em
K
3 yıl
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS)
< Resime gitmek için tıklayın >


Videoyu izlemek için tıklayınız




https://www.youtube.com/watch?v=6jiDouxPU4s&t=17s&ab_channel=Xbox









Xbox Series X/S Console Exclusive

Tür : Rpg

Çıkış Tarihi : 11.11.2022

STARFİELD HAKKINDA

Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü yaratıcıları Bethesda Game Studios'un 25 yıl içindeki ilk yeni evrenidir. Yıldızlar arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda, istediğiniz herhangi bir karakteri yaratın ve keşfedin. İnsanlığın en büyük gizemine cevap vermek için eşsiz bir özgürlükle destansı bir yolculuğa çıkın

Todd Howard, Starfield'ın "uzaydaki Skyrim gibi" olduğunu söylüyor
Starfield'ın hikayesi hakkında henüz pek bir şey bilmiyoruz. Washington Post'a konuşan Todd Howard, Starfield'ın "uzaydaki Skyrim gibi" olduğunu ve ana grup olan Constellation, bir grup insan kaşif olan gruplara yer vereceğini söyledi.
Howard, "Oyunda pek çok grup var ama [Constellation] parçası olacağınız ana grup. Oyunun yapısı açısından Skyrim'e benziyor, kim olursanız olun. olmak istiyor ve sonra katılabileceğiniz ve gerçekten kendi yolunuzu çizebileceğiniz farklı gruplar var."
Ayrıca Skyrim ve Bethesda'nın Fallout oyunları gibi, Starfield da hem birinci hem de üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanabilecek.
K
3 yıl
REDFALL XBOX X/S ANAKONU (DAY 1 GAMEPASS) 2023
Videoyu izlemek için tıklayınız


Oyun yalnızca Xbox Series X/S konsollarında mevcut olacak


Arkane Studios'un geliştirdiği açık dünya vampir nişancı oyunu

Redfall, co-op oynanışı destekleyecek

Massachusetts, Redfall kasabasında geçen oyun, yanlış giden bilimsel bir deneyin ardından ortaya çıkan vampirlere karşı ağır silahlı kahramanları karşı karşıya getiriyor. Bu vampirler sürekli gelişiyor ve daha güçlü yeteneklere sahip oluyorlar.
Xbox, oyunda yer alacak dört kahramanı ortaya çıkardı, bu kahramanlar; telekinezi yeteneğine sahip Layla Ellison, eski bir askeri keskin nişancı olan Jacob Boyer, paranormal olayları araştıran Devinder Crousley ve Bribon adında bir robota sahip olan Remi de la Rosa olacak. Oyuncular, Redfall'u kuşatma altına alan vampirleri yok etmek için birbirinden farklı kahraman teçhizatlarını kullanarak farklı yollara başvurabilecekler.

Pete Hines Röportajı

Redfall herhangi bir dört oyunculu co-op nişancı oyunuyla aynı değil, Arkane'nin çok iyi bildiği ve son 20 yılı aşkın süredir rafine etmek ve honlamak ve gerçekten iyi olmak için harcadığı pek çok şey yapıyor ve ben çok heyecanlıyım. millet, Redfall'ı ve ne yaptığını daha fazla görmek istiyor.
Başka bir oyun yayıncısından bir cümleyle, bu bir Leroy Jenkins oyunu değil, bu sadece ateşli silahlarla koşarsanız çok iyi yapacağınız bir oyun değil. Özellikle size fragmanda gösterdiğimiz gibi bu patronlardan bazılarıyla uğraşmak biraz daha düşünceli bir yaklaşım gerektiriyor.

Kaynak : IGN

https://bethesda.net/tr/game/redfall

Çıkış Tarihi : 2 Mayıs 2023
K
3 yıl
CHIVALRY 2 XBOX ANA KONU
CHIVALRY 2


< Resime gitmek için tıklayın >

GeliştiriciTorn Banner Studios
PlatformlarPlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows
YayıncılarTripwire InteractiveDeep Silver
TürlerDövüş oyunu, Nişancı oyunu
Çıkış Tarihi : 9 Haziran

  • Devasa ölçek - Epik kale kuşatmaları, orman pusuları ve güzel eski ortaçağ yağmalamaları ile 64 kişilik haritalar
  • Yeni nesil görsel sıçrama - AAA sunumu. Unreal Engine 4.
  • Yenilenmiş Savaş Sistemi - Tüm yeni savaş hareketleri, ağır ve fiziksel bir animasyon sistemi ve yeni daha hızlı ve daha doğal savaş akışı, Chivalry serisini şimdiye kadar yapılmış en iyi yakın dövüş sistemi olarak yeniden kuruyor.
  • Genişletilmiş sanal alan - Savaş alanları etkileşimde bulunacak şeylerle doludur. Bir tavuk kap, ateşe ver ve fırlat; dirgenlerle veya lahanalarla yeni bir dövüş tarzını doğaçlama yapın!
  • Gelişmiş oyuncu ifadesi - Çığlık atmadan bıçaklamak ne eğlencelidir? En iyi karakterler ve binlerce ses hattının yanı sıra derin karakter özelleştirmesi, oyuncu yaratıcılığı ve rol oynama için inanılmaz seçenekler sunar.
  • Hırpalanmış ve kanlı - Eksik uzuvlarla savaşmaya devam edin veya yere düşmüş olsanız ve son nefesini verseniz bile. Chivalry 2, olasılıklara karşı hayatta kalma hissi ve - eğer düşerseniz - onu görkemli bir ölüm haline getirme fırsatı ile ilgilidir.


Beta Gameplay


Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız
K
3 yıl
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU
< Resime gitmek için tıklayın >



Oyun : Battlefield 2042
Platform : Xbox Series X/S - Xbox One
Tür : First Person shooter
Çıkış Tarihi : 19 Kasım 2021


Tanıtım Fragmanı


Videoyu izlemek için tıklayınız


DICE , son nesil Xbox One ve PlayStation 4 konsollarında maksimum oyuncu sayısının 64 oyuncu olacağını ve harita boyutlarının küçültüleceğini söyledi

2042, yeni bir oynanabilir asker türü olan Specialists'i tanıtıyor. Geleneksel dört Battlefield sınıfından ilham alan Uzmanlar, kendi benzersiz Uzman Özelliği ve Uzmanlığı ile donatılacak ve tamamen özelleştirilebilir teçhizatlara sahip olacak.
EA'nın resmi özeti, “Battlefield 2042'de dünya eşiğinde” diyor. “Gıda, enerji ve temiz su kıtlığı, insanlık tarihinin en büyük mülteci krizini yaratarak düzinelerce başarısız ülkeye yol açtı.
“Bu Vatansızlar veya Patisizler arasında aileler, çiftçiler, mühendisler ve hatta askerler var. Bu krizin ortasında, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya dünyayı topyekün bir savaşa çekiyor. No-Pat Uzmanları her iki tarafa da katılıyorlar, bir bayrak için değil, bu yeni dünyada Vatansızların geleceği için savaşıyorlar.”
EA, 2042'nin özünde üç oyun moduna sahip olacağını söyledi. All-Out Warfare, franchise için "şimdiye kadarki en büyük haritaları" ve 128 oyuncuya kadar desteği içeren yeni nesil mod , hayranlar tarafından sevilen Conquest ve Breakthrough modları olarak tanımlanıyor.
"Topyekûn Savaş'ın yoğunluğunu dinamik hava koşulları, tehlikeli çevresel tehlikeler ve kasırgaların haritayı delip geçtiği ve kum fırtınalarının güneşi engellediği muhteşem dünya olaylarıyla dolu haritalarda daha önce hiç olmadığı kadar büyük ölçekli savaşları deneyimleyin" dedi.

Başka bir mod olan Hazard Zone, “belirgin bir şekilde DICE” olan ancak All-Out Warfare'in Conquest veya Breakthrough modlarından “çok farklı” olan “tamamen yeni, yüksek bahisli, manga tabanlı bir oyun türü” olarak tanımlanıyor.

Conquest and Breakthrough, PS5 , Xbox Series X|S ve PC'de 128 oyuncuyla oynanabilecek . PS4 ve Xbox One'da haritaların boyutu küçültülecek ve 64 oyuncuyla sınırlı olacak.


Konsollarda klavye mouse desteği eklenecek ve yüzde 99 ihtimalle Crossplatform erişilebilir olacak




Bf 2042 uzmanlar

< Resime gitmek için tıklayın >
WEBSTER MACKAY

Kanca : Yüzeylere bağlanan bir ipi ateşler. Bağlandığında ip geri çekilir ve oyuncu bağlama noktasına doğru çekilir
Çeviklik : Nişan alırken daha hızlı hareket etmesini sağlayarak hız ile ilgili avantajlarını daha da artırır.

MARIA FALCK

s21 Syrette tabanca : Takım manga arkadaşlarını iyileştirmek için şırınga ateşler
Combat Surgeon : Takım arkadaşını kaldırırken tam canla iyileşmesini sağlar

PYOTR "BORIS" GUSKOVSKI

SG36 Tarret : Düşman hedeflerini otomatik olarak tespit eder ve saldırır.
Sentry Operator : Nöbetçi silah düşman hedeflerini tespit eder.

WİKUS "CASPER" VAN DAELE

OV-P Rekon Drone : Yakındaki hareketli hedefleri tespit eder , emp patlamaları kullanarak hedefleri şaşırtabilir
Movement Sensor : Oyuncuyu yaklaşan hedeflere karşı uyarır , Drone kullanırkende kullanılabilir
K
3 yıl
PERFECT DARK XBOX ANA KONU (INITIATIVE)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Microsoft'un yeni stüdyosu İnitiative, Perfect Dark oyununu 2020 game awards ta duyurdu.

Yakın gelecekte geçen gizli ajan gerilim oyunu

Oyun çıkışında xbox gamepass sistemine dahil olacak

Çıkış tarihi henüz belli değil.


Duyuru Fragmanı :




Videoyu izlemek için tıklayınız
K
4 yıl
Suicide Squad: Kill the Justice XBOX ANA KONU 2022
Suicide Squad : Kill The Justice

Platform: Xbox Series X
Çıkış Taihi : 2022 TBA


< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Batman: Arkham üçlemesinin geliştiricisi Rocksteady Studios, yepyeni aksiyon macera shooter oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League'i resmi olarak duyurdu.

2022'de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak.

Rocksteady Studios'un imzası karakter odaklı hikaye oynanışını TPS aksiyonla birleştiren Suicide Squad: Kill the Justice League'de DC evreninin en tehlikeli karakterleri önemli bir görev için bir araya geliyor: Justice League'i öldürmek.

Suicide Squad: Kill the Justice League, Arkham evreninin devamı. Açık dünyada Metropolis'te geçecek oyun Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark olmak üzere dört oynanabilir karakterin kontrolünü oyuncuya sunacak.

Tek oyunculu veya dört oyuncuya kadar online co-op olarak oynanabilecek. Tek oyunculu olarak oynandığında diğer üç karakter botlar tarafından kontrol edilecek ve istenildiği zaman karakterler arasında geçiş yapılabilecek. Her bir karakter benzersiz yeteneklere, silahlara ve hareket setine sahip olacak.

Bsc.
K
4 yıl
GOTHAM KNIGHTS XBOX ANA KONU EKİM 2022
Gotham Knights

< Resime gitmek için tıklayın >

Platform: Xbox One - Series X


Çıkış Tarihi : 2021 TBA

Videoyu izlemek için tıklayınız

Warner Bros., 2021 yılı için Gotham Şövalyelerini açıkladı.

Warner Bros. Games Montreal tarafından geliştirilen oyun, oynanabilir karakter olarak Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in başrollerini paylaştığı tek oyunculu ortak bir aksiyon macera oyunudur. Hikaye dörtlünün Bruce Wayne'in sözde ölümünden sonra Gotham'ı korumasını konu alıyor
K
4 yıl
MARVEL\u0027S AVENGERS XBOX[ONE-SERIESX][ANA KONU] 04.09.2020
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Marvel's Avengers

Geliştirici:Crystal Dynamics-Eidos-Montréal-Nixxes Software-Crystal Northwest
Tür: Aksiyon/Macera
Platformlar: Xbox One - Xbox Seies X
Çıkış Tarihi : 4.9.2020


Güçlerinizi kucaklayın

Marvel's Avengers orijinal, sinematik bir hikaye ile tek ve ortak oyunculu bir oynanışı birleştiren destansı, üçüncü şahıs, aksiyon-macera oyunudur*. Çevrimiçi ortamda en fazla dört oyunculu bir ekip oluşturun, olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyüyen bir Kahramanlar listesini özelleştirin ve Dünya'yı artan tehditlerden koruyun. Süper Kahramanların yasaklandığı bir gelecekte, genç Kamala Khan, AIM'i durdurmak için Avengers'ı yeniden birleştirmeli. Marvel's Avengers, kusursuz Avengers oyun deneyimi için sürekli olarak sunulan yeni Kahramanlar ve yeni anlatımlarla destansı yolculuğu devam ettiriyor.

Orijinal bir Avengers hikayesi oynayın

San Francisco'da ileri teknoloji bir Avengers Genel Merkezi açılırken, ağır bir kaza büyük bir yıkıma neden oluyor. Beş yıl sonra, tüm Süper Kahramanların yasaklandığı ve dünyanın tehlikede olduğu sırada New Jersey'den genç Kamala Khan, şok edici bir komplo ortaya çıkarır ve Advanced Idea Mechanics'i durdurmak için tek umut Avengers'ı zamanında yeniden birleştirmektir.

Güçlerinizi kucaklayın

Kahraman kadronuzu yeniden oluşturmak ve güçlerini geri kazanmak için tek oyunculu senaryoda ilerleyin, daha sonra AIM ile yalnız veya arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak savaşmaya devam edin. Oyun tarzınıza uyan Dünya'nın En Güçlü Kahramanları için güçlü becerilerin ve yeni ekipmanların kilidini açın

Çevrimiçi ortamda bir araya gelin

Geri kazanılmış bir helicarrier'ı operasyon üssü olarak kullanan oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki tehlikeli noktalarda Kahraman Görevleri (tek oyunculu) ve Warzone Görevleri (tek oyunculu veya ortak görev) başlatır. En fazla dört oyuncu, Dünya'yı sadece Avengers'ın üstesinden gelebileceği artan tehditlerden korumak için çevrimiçi olarak bir araya geliyor. Hikaye, ek bir ücret ödemeden sunulan yeni Süper Kahramanlar ve bölgeler ile sürekli olarak devam edecek.


Xbox Oyun Sayfası
https://www.xbox.com/tr-TR/games/marvels-avengers


Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız


Beta Tarihleri:

14 Ağustos : Xbox One ve Pc ön sipariş veren kullanıcılar
21 Ağustos : Tüm kullanıcılara açık olacak
K
4 yıl
FARCRY6 XBOX (ONE-SERIES X 4K) [ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın >

FARCRY 6
Tür : Fps
Yapımcı : Ubisoft
Çıkış Tarihi : 2021

Far Cry 6, 18 Şubat 2021'de piyasaya sürülmek üzere PlayStation Store sızıntısıyla planlanandan biraz daha erken ortaya çıktı .
Breaking Bad ve The Mandalorian’ın yıldızı Giancarlo Esposito, Küba'dan ilham alan kurgusal bir ülke olan Yara'nın diktatörü olarak önemli bir rol üstlenecek
Hikayeyi diktatör rolünü üstlenen yerel bir gerilla savaşçısı olan Dani Rojas olarak oynuyorsunuz.
Oyunun mağaza açıklamasında dizinin tipik ormanları ve plajlarının yanı sıra bir şehir olan ülkenin başkenti Esperanza ile bugüne kadarki en büyük Far Cry oyun alanı olarak nitelendiriliyor
Acımasız rejimi yakmak için , kiralık fangları,geçici silahlar, amigoları ve araçları kullanın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.