Sorunum aynen başlıktaki gibi klavyeden shift+3 yaptığım zaman "^" bu karatkerden 2 defa arka arkaya yazıyor. Şapkalı a,ı veya benzeri karakterleri yazamıyorum. Normalde bir kez shift+3 yaptığımda şapka koyması için 2. bir tuş gerektiğini biliyorum ama bu çift basma olayı ilk kez başıma geldi ve hiçbir çözüm bilmiyorum belki çözümünü bilenler vardır diye buraya konu açtım. Klavyem A4Tech x7 G800MU Türkçe Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.Hepinize iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
arkadaşım şapkalı harfi yamak için shıft tusuna bascan ardında 3 e ve sonra şapka yapcağın harfe bascan sadece shıft 3 yapınca 2 defa yazıyo örnek  Î
Şapkalı harfleri nasıl yapacağımı biliyorum normalde shift+3 yapınca ekrana hiç bir karakter gelmez sora inceltme imi koymak istediğin karaktere basarsın şapkalı olarak yazar ama ben shift basılıyken 3'e dokunduğum anda ^^ bu şekilde inceltme iminden 2 tane aynı yazıyo klavye. Bu bir sorun mu bilmiyorum açıkçası.Nasıl düzeltilir onu da bilmiyorum. COD multiplayer'da renkli yazmak için kullanırdım inceltme imini ve hiç bir sorun çıkmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oOMert_61Oo -- 16 Temmuz 2014; 2:24:09 >
Şapkalı a,ı veya benzeri karakterleri yazamıyorum.
Normalde bir kez shift+3 yaptığımda şapka koyması için 2. bir tuş gerektiğini biliyorum ama bu çift basma olayı ilk kez başıma geldi ve hiçbir çözüm bilmiyorum belki çözümünü bilenler vardır diye buraya konu açtım.
Klavyem A4Tech x7 G800MU Türkçe
Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.Hepinize iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oOMert_61Oo -- 14 Temmuz 2014; 17:19:08 >