Arkadaşlar Sharp marka VL-Z500 model bir MiniDV kameram var.Bu kameradan fireware ile bilgisayara kayıt yapmak istiyorum.İşletim sistemim Windows XP kamerayı bağlayınca sistem tanıyor fakat capture yapmaya kalktığımda kamera çalışıyor fakat bilgisayara görüntü gelmiyor.Bildiğim tüm programları denedim. Tüm programlar kameraya tam olarak kumanda ediyor yani oynatma ileri ve geri sarma , durdurma gibi. Sizce sorun ne olabilir . Kamerada USB çıkışı da var fakat sadece SD karttaki resimleri alabiliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.