Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1315
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Setr10.com Himtorya Estogroup Liferloy Fimonet Hemitroy bu sitelere DİKKATT !!!
T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu sitelerden birinden alışveriş yapanlar, üzülerek söylüyoruz ki maalesef dolandırıldınız! Himtorya Group ve benzeri adlarla açtıkları siteleri üzerinden sözde uygun fiyatlarla sözde satış yapan şebeke, onlarca kişiyi dolandırdı.

Firmayı araştırdığımızda çeşitli sektörlerde dolandırıcılık yapmakta olduklarını görüyoruz. Şebekeye ait bazı bilgiler şöyle;

Kullandıkları telefon numarası 08508404210 – 0850 840 42 10

Şebekenin kullandığı bazı isimler; Himtorya, Estogroup, Esto Group, LİFERLOY, Fimonet Group, Hemitroy, Enka Group. Şimdilik ulaştığımız isimler bunlar.

Alıcı hesap numarası

Banka Adı : FINANSBANK A.S.
Şube Adı : FINANSBANK
Banka Kodu : 111
Şube Kodu : 3663
Hes.No : 47 6298 73

TR68 0011 1000 0000 0047 6298 73

Yaşar Arslan

Bu şebeke, google adwords reklamcılığı ile teknolojik ürünlerden dolandırmaya çalışıyor. Öyle ki anlaşılmasın diye örneğin piyasa değeri en ucuz 1500 lira olan telefonu 1250 lira gibi fiyattan sattıklarını söylüyorlar. Sitede ödeme şekli olarak üstte verdiğimiz hesap numaraları görünüyor. Dilerseniz de Mail Order sistemi ile kredi kartınıza taksit yapabileceğiniz söyleniyor. Kart bilgilerini verdiğinizde de kartınızdan olağanüstü rakamlar çekiliyor. Havale yaptığınızda da zaten şebekenin tuzağına düşmüş oluyorsunuz.

Sizleri bu şebekeye karşı dikkatli olmanız konusunda uyarmak istiyoruz. Tanınmamış sitelerden alışveriş yapmayınız. Önce araştırın sonra alışverişinizi yapın.

Lütfen paylaşalım…

Sizler de bu şebekenin tuzağına düştüyseniz buradan yorum yapabilirsiniz.
Aşağıdaki link de detaylı bilgi bulabilirsiniz..

http://www.tr-portal.ne...y-fimonet-hemitroy.html

Başka bir konu daha açılmış ama gözden ırak bir bölümde olduğu için gözden kalabilir bu hırsızlar şuan setr10.com üzerinden dolandirmaya devam ediyor 4 gün önce 2800 lira dolandırıldık. Neler yapabileceğimiz hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Think Again -- 27 Ekim 2014; 1:48:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

Biz bu arkadaşları oturdukları eve kadar bulmuştuk



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.