Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
300
Tıklama
0
Öne Çıkarma
seste cızırtı (datron)
A
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

mrb arkadaşlar datron laptop var yeni aldım ancak seste (bazı şarkılarda) sağ üst köşeden çok hafif bir cızırtı geliyor, sanırım bir notada cızırtı yapyor. acaba diyorum bu bir ses kartı problemi mi yoksa hoporlerda bir temazsızlık mı var. aldıgım yere götürdüm hemen halledelim dediler ancak 10 gün beklemeliymişim buna değecek bişey değil yani rahatsız etmiyor aslında. ses kartının sürücüsüyle alakalı olabilirmi benim gibi böylle bir problem yaşayan var mı? yoksa servisine yollayacam.



C
19 yıl
Yüzbaşı

bu problemin aynisi HP nin XE4500 modelinde var...arasira cizirti geliyordu.. (winxp de)

ben win2000 kurdum oyle denedim...sorun duzeldi... tabi internetten son driver larini cekmistim...ama winxp de hala sorun yapiyordu...



A
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

peki datronda aynı problemi yeşayan ve driver yükleyerek düzelten varmı? varsa dirver'ı nerden yüklediniz? bilgisayarım buwww.ufotek.com (anasayfadaki laptop'a win xp kurdum)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
19 yıl
Teğmen

Bendeki datron kxs'de böyle bir sorun yok. Yine de istersenwww.realtek.com.tw sitesinden sürücüleri çek, "HD Audio" sürücüleri. Bir de kulaklık takarak bak. Yine böyle bir cızırtı varsa, belki de sürücü yüzünden olabilir. Kulaklıkta cızırtı yoksa, hoparlörlerde birşey olabilir. Ses ayarlarına da bir bak istersen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Teğmen

equalizer ayarlarindan olabilir onu bi default yap



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.