Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
145
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ses Sistemi - Teyp Hakkında Yardım!
R
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, Chevrolet Aveo 2009 sahibiyim. Aracın radyosu malumunuz orijinal şekilde. Vaktim kısıtlı olduğu için araç için hangi radyoların uyumlu olduğu pek araştıramadım. Sanırsam 7 inç olarak satılan ve dokunmatik olan navigasyonlu radyo tipleri uyumlu oluyor. Yalnız benim isteğim normal araçlara takılan standart radyolardan. Böyle geniş bir sokete normal araç radyosu taktırabilir miyim? Taktırsam arada kalacak o boşluğu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >



J
6 yıl
Binbaşı

Eğer normal bir teyp takmak isterseniz şöyle bir parça almanız gerekiyor, sanırım sizin araba için uygundur üstün körü buldum almadan önce dikkat edin.
https://urun.n11.com/teyp-cerceveleri/chevrolet-kaloscaptivaepica-2006-2014-teyp-cercevesi-P169113850?cid=604001&gclid=CjwKCAjw-bLVBRBMEiwAmKSB82guh3sMCYY7-pZ8Ima8C1zL66p8qBywcY_bVwz49xDmcvNiUQndRBoC-dkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds



D
6 yıl
Yüzbaşı

7 inc ekran biraz altta kalıyo gibi gözünüzün önünde olmalı ekran yani tam karşınızda...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.