Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
500
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SES Sistemi Önerisi..Rica.
G
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar..Formu taradım fakat gözden de kaçırmış olabilirim.. Bana tiz sesleri ve bas sesleri dengeli verebilecek yani kafa yormayan tabiri caizse cımstak cımstak öten, Pc ve Tv ye bağlıyabileceğim bir ses sistemi lazım. Watt'ı önemli değil..bütçem 250-750 tl arası. çok kafama yatarsa 1000 tl ye kadarda çıkabilirim. Önerilere şimdiden çok teşekkür ederim



G
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Kimse yazmıyor.hiçmi böyle bir cihaz kullanan yok..en azından linkteki ürünü kullanan varmı.. bu cihaz benim ihtiyacımı karşılarmı...lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın..

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/microlab-fc-362w-kablosuz-2-1-speaker-91471373


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

M-Audio Gsr12



G
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sn. İmportant..cihazı inceledim..gerçekten mükemmel..fakat 1.600 tl civarı olan fiyatı beni çok aşıyor..şöyle daha mütevazi küçücük odama ve keseme uygun amotör bir cihaz istiyorum..önerdiğiniz fazlasıyla profosyonel..ilginiz için Çok teşekkür ederim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

Rica ederim hocam. Alternatif olarak Bx5 D2, Presonus Eris e5 alınabilir.



G
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Son önerdiklerinizide biraz araştırdım..sanırım aradığımı bulmak üzereyim.. İki üründe hoşuma gitti..fiayatlarıda uygun..biraz daha inceleyim. iksinden birinde karar kılacağım galiba tabiki kartıma uygun taksitli olursa..ve son olarak bu cihazlar TV ye bağlanıyormu Sn. Important..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

Amfi veya avr aracılığıyla bağlanabilir hocam. Film izleme amaçlı kullanılacaksa woofer eksikliğini hissettirecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yarbay

alın bir logitech 5.1 pc hop sistemi kurtulun..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.