Merhaba, Z5500 ses sistemi ve Creative Titanium ses kartım var. Analog bağlantıda Creative ses kartımdaki bir çok ayarı kullanabiliyorum ama dijital(optik) bağlantının daha kaliteli olduğunu duyduğum için optik bağlantıya geçtim ve Ses kartından yaptığım hiç bir ayar etki göstermiyor. Ses kartını satıp sesi HDMI üzerinden monitör olarak kullandığım 4K TV'me verip TV'deki optik çıkışa Z5500 bağlamayı düşünüyorum. 1.si bu durumda bi ses kalitesi kaybım olur mu? 2.si optik bağlantıda ses kartının bi faydası var mı? Yani Film vs izlerken DTS Dolby gibi sesleri sorunsuz olarak dinleyebilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1.si bu durumda bi ses kalitesi kaybım olur mu?
2.si optik bağlantıda ses kartının bi faydası var mı? Yani Film vs izlerken DTS Dolby gibi sesleri sorunsuz olarak dinleyebilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.