İyi forumlar.Kapasitif mikrofon ile led kontrol devresi arıyorum.Araştırmalarıma rağmen istediğim gibi bir devre bulamadım.Devrenin çalışma prensibi kapasitif mikrofona dokunduğumuzda yani mikrofonda ses oluştuğunda çıkışta bulunan led ışıma yapacak tekrar mikrofonda ses oluştuğunda sönecek.Bu devrenin bir terimi yada bir ismi varmıdır çünkü araştırmalarımda hep vumetre ve benzeri ürünler çıkıyor karşıma.Teşekkürler,iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.