Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
424
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Server Secimi Free Migration
1
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi mazrigos new players ve PVE bir server oldu. Ben bilmiyordum 2 ay kadar yoktum oyunda , free migration kacırmısım , adamlara mail attım , gerekli bilgileri saglarsam bu serverlardan birine beni aktaracaklarını söylediler. 2 şifrem 4 tane lvl 80 karakterim var hepsine para verilir mi " lan " dedim anladılar beni sağolsunlar. Hordeyim. Aşağıdaki serverda oynayan arkadaşlar varsa yorumlar çok işime yarar , çok tşk ederim.

Mesela ally - horde durumu nedir? Bizim mazrigos da su an biraz degisti galiba ama wg de 200 horde 1 ally falan olurdu
Raidleri kurmak için yeterli oyuncu var mı, oyuncu miktari nedir?
Çok Türk ya da Türk guildi var mı bildiginiz?
AH piyasası nasıl AH çalışır mı yoksa para için daily mi yapmak lzm illa
Bg'lere girmek için çok sıra beklermiyiz?

Bunlarda merak ettiğim serverlar ve battle groundları , (reckoning bg'sini mazrigosdan biliyorum aslında)

Ahn'Qiraj of the Reckoning / Abrechnung battlegroup
Vashj of the Rampage / Saccage battlegroup
Deathwing of the Cataclysm / Cataclysme battlegroup

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl
Binbaşı

Her birinde lvl1 karakter açıp serverda oynayanlara sor bence, ayrıca wow'un realm ve battleground forumlarından da baya bir şey anlayabilirsin.



K
15 yıl
Yarbay

googla wow server status yaz bakalim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.