Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
seri kodu ile performans iliskisi
3
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yakin bir arkadasim icin makine bakiyoruz.yeni cocugunun fotograf ve videolarini cekmek amaci.200 liraya kadar kompakt dusunuyoruz hatta like lar daha hosmus ondan istiyor.cok bilgisi yok hevesi var.fuji s serisi uygun bence tavsiye etmeden sormak istedigim şey şu seride rakam arttikca kalite artmiyor saniyorum.ornegin s1500<s1600<s1800<s2950<s2995 gibi bir durumdan soz edebilir miyiz? s1500 un guzel bir tercih olacagini dusunuyorum.forumda vardi 150 liraya 1600 alinir mi? yoksa 50-100 daha koyup digerleri mi dusunulmeli? yani bu cihazlar arasinda fabrika cikisi 50 ser100 er lira bir fark var mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
11 yıl
Yarbay

Doğru düşünüyorsunuz. 50-100 daha koyup büyük rakamlı modeli almak size pek bir fotoğraf kalitesi anlamında geri dönmeyecektir.



3
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

incelemelere baktim kasasi ayni urunlerin.ne kadar dogru bilmiyorum yazdiklari ama neredeyse kopya.
sonucta ben aradaki farki pek cozemedim.zaten onemli olan simdilik arkadasin beklentilerini (hd fotograf & video cekmesi,biraz manuel ayar,slr goruntu,vizorden bakabilme,ucuz fiyat) s1600 isabet gibi.bu modellere parasoley gibi extra aparatlar takiliyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

firmalar materyal ve dış görünüm dışında bazı modellerin yapamadıklarını başka ya da bir üst modele koymaktalar. mesela sensör, mp, vizör aynıdır ama işlemcisi daha hızlıdır ve birileri o hıza muhtaçtır ya da video çekme özelliği daha üstündür. o yüzden alırken daha dikkatli olmak gerekir.



3
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu seri icin uygun parasoley var mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.