ben hepsiburadadan cx200 II street aldım ama iki sorunla karsılastım 1. stokta var gözüküyordu ama yokmus yurtdışından gelmiş beni yaklaşık 3 hafta bekletti ve geldiğinde de üstünde metan bandrolü yoktu 2.sorunum ise cowon d2+ ta sesi çok yüksek açınca boğuyor gibi oluyor herhalde bass ve tizlerin ayarından anlamıyorum forumdan bir arkadaş sağ olsun ayarlar verdi uyguladım ama bazı şarkılarda tam performans alamadım yine de kulaklığı geri yollayım mı?
not ekolayzerla oynamadan rahat edemiyorum sebebi bu da olabilir mi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
not ekolayzerla oynamadan rahat edemiyorum sebebi bu da olabilir mi
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackblack39 -- 13 Kasım 2009; 22:43:57 >