Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sel Baskını, No Man's Sky'ı Geciktirmeyecek
Q
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Geçtiğimiz senenin sonunda düzenlenen VGX etkinliğinin göze çarpan oyunu No Man's Sky olmuştu. Ancak Hello Games'in işleri duyurudan sonra yolunda gitmemiş ve stüdyoyu su basmıştı. Sonrasında yaşanan aksiliklerden sonra Hello Games cephesinden yeni bir açıklama geldi.
 
    Yaptığı açıklamalarda stüdyo kurucularından Sean Murray, yaşanan sel baskınının planlarını çok fazla değiştirmediğini belirtti. Murray, "Bu tip şeylerin planımızı değiştirmesine izin vermeyeceğiz. Şu durumda normal bir insanın üzgün olması gerekirdi. Ancak Hello Games'teki ekiple çalışırken böyle bir şey mümkün değil. Evet bazı şeyler yaşadık fakat çalışmaya hız kesmeden devam ediyoruz." sözlerini söyledi.
 




B
10 yıl
Yarbay

E
10 yıl
Yarbay

projelerini bekleyen mılyonlar var arkalarında buyuk bır destek ve beklentı var umarım sorunsuz bır sekılde herseyı halledebılırler.



B
10 yıl
Yarbay

Haber icin tesekkurler. Sevindirici bir haber. Yanliz ofisi sel basmasi biraz espirili durmus haber basliginda.

Hatirladigim ofisi su basmisti. Yani binadaki altyapi problemiydi :) Yanlis anlasilmasin sel baskini guldurdu espiri katmis duzeltilmesine bile gerek yok :) Tekrardan tesekurler :)



B
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Haber icin tesekkurler. Sevindirici bir haber. Yanliz ofisi sel basmasi biraz espirili durmus haber basliginda.<br><br>Hatirladigim ofisi su basmisti. Yani binadaki altyapi problemiydi :) Yanlis anlasilmasin sel baskini guldurdu espiri katmis duzeltilmesine bile gerek yok :) Tekrardan tesekurler :)


sen nediyon llean değişik



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.