Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2597
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seiko Premier Automatic (6R20A) sapma problemi.
W
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bundan yaklaşık 3-4 sene önce aldığım saatim aldığımdan beridir günde yaklaşık 20 sn geri kalıyor. Bir sefer Aydın saate yolladım, bakımını ve ayarlarını yaptıklarını söylediler ama birşey değişmedi. Aslında buna alıştım gibi ama bir çözüm önerisi olan varsa duymak isterim. Saatimi her ayarladığımda 1-2 dk. ileri ayarlıyorum ve haftada veya 10 günde bir tekrar ileri alıyorum.

Şimdiden teşekkürler..



C
12 yıl
Yarbay

6R15-6R20 serisi mekanizmalar için belirtilen sapma miktarı -15/+20 saniyedir günlük olarak. Nette okuduğum yazılarda, incelemelerde 3 gün sonunda 6 saniye geri kalmış ki bu da 24 saatte 2 saniye yapar. Sizinki oldukça fazla. Bir de bu 7S26 veya 7S36 değilki hoş karşılayıp boşverelim. Premier serisi 6Rxx mekanizma içeren bir saat için fazla sapıyor. Hergün 20 saniye geri kalması saatin ince ayara ihtiyacı olduğunu gösterir, garantisi bittiği için güvenilir, Seiko'yu iyi bilen bir ustaya götürün bir kezde.

< Resime gitmek için tıklayın >



W
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Saatim Geçen sene Spor merkezinde çalındı. Şimdi çalan kişi geri kalma sorunuyla uğraşıyordur:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

Çok geçmiş olsun.
bende seiko srp277j1 modeli var inanır mısınız bilmem ama saniye kaçırmıyor kereta.




Bu mesajda bahsedilenler: @Walter_Sobchak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.