Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
234
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SEGA Dreamcast Tam Set
Şehir : #Mersin
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
R
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 SEGA Dreamcast Tam Set
Genel olarak temiz ve sorunsuzdur. Kasanın kondisyonu yüksektir, sararma durumu yoktur. Japon bölge olup 220v ile çalışması için modlanmıştır, voltaj dönüştürücüye ihtiyaç yoktur. Ayrıca region-free bios modu yapılmıştır, menü ingilizce açılır bölge seçmez. Tek kusuru kasanın bios pili bitmiştir. Açılışta tarih saat girmeniz gerekmektedir. Kontrolcü 2000 Millenium, VMU ise Seaman özel sürümdür. İkisi de sorunsuzdur. Güç ve görüntü kablosu orijinaldir. Cihazın lens durumu iyidir, disk okuması sorunsuzdur. Koldaki sarı renk plastiğin sararmasından ötürüdür ama düzenli ve koyu şekilde sardığı için kol ile uyumlu doğal bir görüntü oluşturmuştur. Yanında 10'a yakın kopya disk ve VMU için 4 adet pil ile verilecektir.
Havale ardından her yere kargo yapılır. Alışveriş geçmişim ve forum dışında referanslarım çoktur. Alıcısına hayırlı olsun.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.