Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
597
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sebebsiz fps dusmesi yasiyorum
Ç
9 yıl (203 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Msi gl62m 7rd model laptobum var. Bazi oyunlari full ayarlarda aciyorum oyunu kasa kasa anca oynayabiliyorjm. (Sniper elite 3 , crysis 2 gibi).fps 60 larda olmasi gerekirken devamli bi 60 bi 10 ikisi arasinda oynayip duruyor acaba nerede soeun var bi yardimci olur musunuz

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl (335 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam sorunun yazılımdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kesin öğrenmek için öncelikle temiz bir Windows + driver kurulumu yapman gerekir. Ayrıca varsa BIOS ve firmvare güncellemelerini de ihmal etme. Bunları yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa, buradan yardımcı oluruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.