Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
742
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seagate 2tb hdd (Farklı bir Ses + Hata)
S
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 1 ay önce aldım. Laptopa taktığım zaman 20-25 saniye bir cızırtı sesi geliyor.ama normal çalışırken çıkan ses değil sanki bi yeri çiziyormuş gibi bir ses. sonra ses kesiliyor. disklerim arasında görünmüyor. Disk yöneticisinde görülüyor ama ayrılmamış alan yazıyor. Sağ tıklayınca sadece yardım linki çalışıyor Yardımcı olur musunuz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
8 yıl
Binbaşı

disk sorunlu olabilir, harici bir kutu yada masaüstü bilgisayarda boş slota takarak deneyebilir misiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.