Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5115
Cevap
261154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: >>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (81. sayfa)
E
13 yıl
Binbaşı

üstüne kaliteli bir koruyucu yapıştırırsanız altdaki çizikler kapanıyor.



S
13 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

Arkadaşlar Hizlial da pembe rengi 790 tl ye düşmüş şu anki en iyi fiyat sanırım . keşke bekleseydim biraz daha 30 tl indirim çekim var 50 tl de hediye çeki veriyor 710 tl ye gelirdi tel

Pembe renk olmasaydı bende alırdım. Siyah veya Sarı renklerinin en ucuzunu nerden alabilirim. Yada beklesem indirim gelir mi ?



A
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Orijinalden alıntı: ats100

Derin midir bilemiyorum video izlerken çok belli oluyor derin galiba çünkü çiziğin olduğu yerde renk karışıklığı söz konusu umarım anlatabilmişimdir ama çiziğe dayabıklı yazıyor inş öyledir

Aynı sorun bendede var dediğin gibi çiziğin olduğu yerde renk karışlığı var.ama üstündeki koruyucu çıkacakmış gibi görünmüyor üstüne koruyucu alsak çizik kapanacak gibide durmuyor



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Çavuş

Sony ericsson resmi sitesi Sony olarak değişmiş. Türkçe dil seçeneğini henüz eklememişler. Sony olmasından bir rahatsızlık duyacağımı düşünmemiştim fakat birazda olsa soğumama sebep oldu. Umarım ray tarzı küçük ekranlı şık bir telefon çıakrtırda bizde sony'e geçeriz. Sony ericsson modellerini satmakta zaten güçlük çekiyorduk, şimdi hiç satamayız. Can sıkıcı bir durum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Çavuş

Ben sizlerden birşey isteyeceğim. Lütfen bu sorunumla ilgilenirseniz çok sevinirim.
1. si telefonu TİM mağazasından aldım, ve o operatörün yüklediği uygulamaları silemiyorum, bunu silmenin bi yolunu bilen varsa lütfen paylaşsın. Root fln yazmışlar önceki sayfalarda, root yapma taraftarı değilim, güvenilirliğinden şüpheciyim, sonuçta elimde orjinal birşey varken bununla neden üzerinde oynayayım.
2. si çalışan uygylamalara girip baktığım bir sürü şey açık görünüyor. Crashmonitör devamlı açık ne işe yaradığınıda bilmiyorum. Bağlı cihazlara hiç tıklamadığım halde oda hep açık. google haritalar aynı şekilde hep açık. watsup programıda hep açık. bunları sonlandırdığım halde tekrar görünüyor orda. bunlarla ilgili ne yapmalıyım.
3.sü facebooktan hep geri tuşunu kullanarak çıkıyorum ama sanırım kapanmıyor, çalışan uygulamalrda görünüyor. durdur dediğim zamanda ön belleğe alıyor ordanda durduruyorum. her uygulamayı kullandıktan sonra hep bu uzun işlemlerimi uygulayacağım. Geri tuşuna basınca kapanmıycakasa o program, o tuşun amacı ne o zaman.
4.sü ana ekran tuşuna basılı tutunca son kullanılan programlar görünüyor. onlarıda kaldırmamaızın bi yolu yokmu. iphone yanlarında çarpı çıkıyor kaldırabiliyoruz.
Bu 4 tane sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi lütfen. Root tan başka bir çare yok diyorsanız, umarın ıcecream güncellemesiyle bunları göz önüne alırlar. O kadar para veriyoruz, silinemeyen, kapatılamayan programlarla uğraşıyoruz. saçmalık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Binbaşı

Arka planda çalışan programlar için' easy task killer' kullan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl
Binbaşı

selam arkadaşlar...

bende neo ve esimde ray var..

(tşkler..) onurfiliz in dediğine aynen katılıyorum..hesapta özellik olarak aynı tlflar ama..

ekran bazında olsun - foto bazında olsun ray daha iyi....cogu fotoyu ray ile cektiğim oluyor :)

ray daha sonra cıkan bir tlf..belki de iyileştirmeler yapılmıstır...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

Sadece dış tasarımı değil iç tasarımıda ödülü hak eden telefon

http://www.youtube.com/watch?v=ArDBM-1MLos&feature=related





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esayar07 -- 26 Şubat 2012; 21:58:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Çavuş

arkadaslar merhaba cok kotuyum se ray sahıbıyım fajkat ray i tuvalete dusurdum hemen cıkardım ve sonra pılını soktum fakat su an acılmıyor sızcwe ne yapmalıyım servise falan gonderınce nasıl bır sonuc alırım tamır edılebılırmı lutfen yardım edın daha bır taksıtını bıle odemeden daha bır ay bıle olmadan basıma gelene bakın su an gercekten aglıyorum....ç


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

geçmiş olsun dostum , keşke pilini tekrar takmadan iyice kuruduğundan emin olsaydın . servise göndermek en mantıklısı ama sıvı teması olduğu için garanti kapsamı dışında kalacaktır. ama tamiri mümkün , hiç olmadı anakartı değiştirirler yeni cihazlarda artık anakart en önemli donanım değil en önemli donanım ekranları artık.

Anakart değişirse tahminen 200 250 tl gibi bir ücreti çıkacaktır. ama fazla pilde tutma aleti ne kadar pil içinde kalırsa o kadar daha fazla hasar alır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Çavuş

yok kardesım suyun ıcınden cıkarınca hemen pılı cıkardım elektrıgı kesmek ıcın yapılsında garantı muhım degıl 300 350 tl verince yenisini veriyorlarmıs oyle bır sey varmı acaba daha sonra bır kez pılı takıp denedım olmadı ve tekrar cıkardım ve pırınc ıcıne koyup kalorıferın yakınına koydum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: melih1001

yok kardesım suyun ıcınden cıkarınca hemen pılı cıkardım elektrıgı kesmek ıcın yapılsında garantı muhım degıl 300 350 tl verince yenisini veriyorlarmıs oyle bır sey varmı acaba daha sonra bır kez pılı takıp denedım olmadı ve tekrar cıkardım ve pırınc ıcıne koyup kalorıferın yakınına koydum

http://www.youtube.com/watch?v=RzzoQQYUHUo


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Onbaşı

Gecmis olsun öncelikle. Yukarıda attıgım videoyu izlediyseniz yapılması gerekenler oncelikle pili ve sim kartı cıkarıp butun parcaları sac kurutmayla iyice kurutmak sonra da nemi cektigi icin pirinc icine koymak yani doğru yol izlemişsiniz. Videoda 3 gün bekletin diyo. İns düzelir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

açma tuşuna basmayın diyor ama arkadaş açmaya çalışmış. zor bir ihtimal ama inşallah çalışır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

onurfiliz nickli arkadaşımıza değerli yorumu için teşekkür ederim. Bir süredir bu telefonu araştırıyorum. Aksaray ilinde oturuyorum. Bu telefonu kanlı canlı hiç inceleme fırsatım olmamıştı. Daha önce Neo kullanmış ve genel manada memnun kalmış biri olarak şunu söyleyeyim. Dün teknosada 15 sn elime aldım. Elime alırken batarya bitiyor yazısı çıktı. Tuş kilidini fazlan açtım derken kapandı. Ancak ben zaten o esnada resmen bittim telefona. Kesinlikle neo dan bu konuda. Ekranı ve dokunmatik hassasiyeti beni resmen aşık etti. Android 4.0 güncellemesi alacak olması da önemli bir artı.
Kamera performansını Neo kullandığım için tahmin edebiliyorum. Gönül isterdiki Xenon+led flaşlı, büyük sensörlü ve daha kaliteli merceğe sahip bir kamerası olsaydı. Gerekirse biraz daha kalın olsaydı. Ben razıydım. Bu dediğim kamera özelliğine sahip bir tane bile Android telefon görmedim şimdiye kadar.
Sonuç olarak bugün alacağım telefonu. Sırf foto çekimi(özellikle gece çekimi) için de hanıma Motorola ZN5 aldım. Resim kalitesi şimdiye kadar gördüğüm en iyi telefon.
Bu kombinasyon ile uzun süre devam etmeyi düşünüyorum.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
13 yıl
Onbaşı

iyi günler arkadaşlar,
sizden bir bilgi isteyecektim. Ray modeli ile 3g şebeke ile görüntülü görüşme yapılabiliniyormu? çoğu sitede görüntülü görüşme özelliği aktif yazmakta. bazı yorumlarda ise yok denmekte.
bugün bu cihazı alıyordum, son anda görüntülü görüşme konusunda tereddütte kalınca, araştırma zorunda kaldım.
yardımlarınızı bekliyorum, benim için olmazsa olmaz görüntülü görüşme. sırf bu yüzden bile iphone 4 almıyorum.
şimdiden teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yarbay

Skype ile görüntülü görüşme yapabilirsin. 3G olacak, internete gireceksin, skype'i açıp konuşacaksın. Ya da wi-fi üstünden bedava konuşacaksın. ICS ile 3G native video call gelecek diyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Skype ile görüntülü görüşme yapabilirsin. 3G olacak, internete gireceksin, skype'i açıp konuşacaksın. Ya da wi-fi üstünden bedava konuşacaksın. ICS ile 3G native video call gelecek diyorlar.

yardımın için teşekkürler. peki ICS , bu cihaz da olacak mı!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Yarbay

Olacak.



M
13 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_c

Gecmis olsun öncelikle. Yukarıda attıgım videoyu izlediyseniz yapılması gerekenler oncelikle pili ve sim kartı cıkarıp butun parcaları sac kurutmayla iyice kurutmak sonra da nemi cektigi icin pirinc icine koymak yani doğru yol izlemişsiniz. Videoda 3 gün bekletin diyo. İns düzelir.

valla sac kurutma ıslemınıde yaptım fakat bır ıse yaramadı gıbı bugun vatan bılgısayara goturup verdım. sakın bır daha sac kurut6ma ıle mudahele etmeyın dedı o eskı teller ıcın gecerlıymıs kesınlıkle yenı nesıl akıllı tellere boyle bır uygulama yapmayın arkadaslar getırın bız acıp kuruturuz dedıler. ayrıca tum gelısmelerı burada paylasıcagım dıger arkadasların basına boyle bırsey gelırse yardımcı olsun. ayrıca ona buna bakmayım mukemmel bır telefon kamerası sesi dahil konusma sırasındakı cızırtı ıse konusma sırasında ahızeye parmagınızla hafıfce tıklatın gecıyor en az 5 konusmada daha boyle bır seyle karsılasmıyorsunuz ama tekrar edrse aynı ıslemı tekraRLAYIN 3G ISE YANI GORUNTULU GORUSME ICE CREAM SANDWİCH İLE GELECEKMIS.


Bu mesaja 1 cevap geldi.