Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
455
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Scooter almak istiyorum. YARDIM
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, daha önce hayatımda scooter veya motor kullanmadım, scooter ile başlamak istiyorum. Ehliyet almaya gittiğimde 2 ders vereceklerini bunların yetersiz gelip sınavdan kalabileceğimi söylediler, sınavdan geçebilmek için ordan burdan bi scooter bulup biraz alıştırma yapmam gerektiğini söylediler. Bende ehliyetten önce scooter almaya karar verdim. Nostalji tarzı hoşuma gidiyor mondial önerdiler, fakat mondial 125 znu modelinin kahverengiden başka rengi yok sanırım. Sizin önerebileceğiniz asya motor mudur veya aynı segmentte bir scooter var mı asya 125 'de renk seçeneği var.

-Son olarak ben motoru 3 bin liraya aldığımı varsayarsam ehliyet harici, plakası ruhsatı vergisi trafiği 3 bin + ne kadar patlar biri açıklayabilirse çok memnun kalırım. Teşekkürler



R
9 yıl
Yarbay

Plaka ruhsat sigorta için 1000tl ayırın derim. Ya da 1000km civarında 2014 2015 lere bakin. En azından plaka çıkartma derdiniz olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yüzbaşı

elektrikli mobilet al,ehliyet sigorta plaka vergi+ yakıt hiçbir masrafı yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

asya motordan as 125t sarı renk sizce bana gider mi şirin gözüküyor dezavantajı varmıdır varsa nedir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu aletin en çok satılan modeli nedir, hangi renk daha pahalı hangi renk daha ucuz bilen var mı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.