Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Scivation Whey Protein 2100 Gr
Şehir : #Uşak
İlan Türü : #Satılık
Ürün Çeşitleri : #Diğer
H
9 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Scivation Whey Protein 2100 Gr
Ürünü salondan bi abimize almıştık fakat çikolatalı ürüne alışık olmadığı için ne kadar zorlasakta içemedi satıp çilekli ürün almak istiyor.(Çilekli aynı şartlara sahip bir toz ile takas düşünebilir marka aşırı önemli değil 170-200 tl arası olduktan sonra)

Şu an aynı ürünü bende kullandığım için ben alamadım para verip belki ihtiyacı olan bi arkadaş vardır uygun fiyattan nasiplenir.

Ürün açık olup sadece 4 kez kullanılmıştır . Neosante den alınmış olup faturası mevcuttur.

2016 son kullanımlı . Normal kutu fiyatı 200 tl ve üzeri abimiz 130 tl istiyor kargo ücreti de 5 tl olarak 135 tl . 4 porsiyon kullanıldığını da düşersek alacak arkadaş en az 50-60 tl karlı olarak alacak .

135 TL Hesaba havale ücretidir . Sanalpazar Gittigidiyor v.s sitelere ilan açılması istenirse site komisyonu alıcı tarafından üstlenilecektir.

ürün linki :http://www.supplementler.com/urun/scivation-whey-protein-2100-gr-5019

< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 135 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

C
9 yıl
Er

Pm.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Er
Konu Sahibi

ürün ben7_x ' e satılmıştır ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.