Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Silinebilir
E
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Silinebilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupgucluer -- 19 Haziran 2022; 17:16:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
L
5 yıl
Onbaşı

büyük ihtimalle kara listeye alındınız. Vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanma ihtimali çok yüksek.



L
5 yıl
Onbaşı

öyleyse deneyin görün.



A
5 yıl
Yarbay

birşey olmaz. ama belli de olmaz.
ben olsam, vize basvurusundaki önyazınıza bu durumdan bahsedip durumu açıklardım.



W
5 yıl
Teğmen

olur. cok büyük ihtimal block yersin.

adamlar ucak biletini boş yere göstermeni istemiyorlar. hatta bir ara gidiş dönüş biletini bile istiyorlardı net bir şekilde alınmış olarak gösteriyordun. hiç riske girmezdim senin yerinde olsam. biraz da memurların insiyatifine kalmış bir durum bana sorarsan da yapmaman en güzeliydi 1 gün de olsa kaçak durumuna düşmüş oldun ki tüm schengen üyesi ülkelerden vize alırken bir vize memurları ekran karşısında böyle bir ibare görecekler maalesef.

Ama Bremen Yabancılar Polisi Almanya'nın geri kalanına göre daha uyumludur(5 yıl önce öyleydi en azından). Ben de ilk girişimi oradan yapmıştım, diğer taraflarda benim koşullarımda başvuranlar red alırken ben kabul almıştım (uzun dönem öğrenci vizesinden bahsediyorum tabii)



W
5 yıl
Teğmen

adamlar belirli bir güvence bekliyor, gidip kaçak yollar ile çalışanların çok olduğu bir ülke olunca haliyle böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. herkes sizin gibi olsa tamam da işte teoride dediğiniz gibi de olsa pratikte olmuyor, adamlar da bunun farkında. He şu olmaz mı geri dönmeyecek orada kaçak kalacak adam 300-500 tl lik geri dönüş biletini de yakar en nihayetinde çok masraflı bir şey değil euroya döktüğünüz zaman işte bana sorarsanız ben de anlamıyorum da işte durumlar maalesef böyle.




Bu mesajda bahsedilenler: @eyupgucluer
C
5 yıl
Binbaşı

Bu tip durumlarda pasaportunuza kaşe vurulması gerekirdi. Bunu yapmadıklarına göre büyük ihtimalle herhangi bir kayıt altına alınmadı.

Eğer gidip orada kalmak istiyorsanız ve imkanlarınızı müsaitse davetiye almadan normal yollarla vize alıp gidin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.