Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAVA ADAPTO HP 4 MEVSİM M+S Ankara kışı için yeterli mi? Yoksa Petlas SnowMaster mı?
K
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

205 55r16 ölçüleri için 145tl gibi bir fiyatı var. Ankaraya yeni taşındım kış şartlarını pek bilmiyorum ama kar yağışından ziyade değişken hava koşullarına ve buzlu yollara uyum sağlaması açısından ve kış lastiklerinin 7+ derecedeki kötü performansları dolayısıyla 4 mevsim lastik arayışına girdim. Yazlık lastiklerim cp5 ve durumları iyi olduğundan beni aralık-mayıs ayları arasında idare edebilecek bir lastik arayışındayım. Sizce bu lastik kışı çıkartır mı? Yoksa petlas snowmaster'a mı yönelmeliyim?

2015 test sonuçları :

http://www.tyretests.co.uk/coursework-ace-205-55-R16





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 17 Kasım 2016; 9:49:38 >

E
7 yıl
Teğmen

20 senedir ankarada olan birisi olarak sabahları buzlanma sık oluyor. işe erken gidiyorsan mutlaka petlas. çok gizli buzlanma oluyor kışlık latikle bile virajlarda bazen esp devreye giriyor.



S
7 yıl
Yarbay

Bizim bi abi sipariş vermiş bunlardan bi kullansın bakalım,eğer kalitesinden memnun kalırsa bende almayı düşünüyorum.



R
7 yıl
Yüzbaşı

hocam yazlık lastiklerinizin durumu iyiyse hiç maceraya girmeyin.Ankarada gizli buzlanmalar eksik olmaz.Bir de dik yokuşları oldukça fazladır.Dediğiniz dönemde hava sıcaklığı pek 7 derecenin üzerine çıkmaz.4 mevsimlik lastik Ankaranın kış şartlarına uyumlu değil maalesef.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.