Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
684
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satış Ortaklığı İle Minimum 100 TL Komisyon
1
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 3ds max iç mekan modelleme gibi birçok iş yapıyoruz.www.deylo.com sitemizi inceleyebilirsiniz.

Bize bağladığınız her müşteri için size ödeme yapıyoruz. Şu an Ankara içinde 8 temsilcimiz var. Sitemizi de incelediyseniz profesyonel ekibimizle hizmetler veriyoruz. Çevrenizde bu hizmetlerden faydalanmak isteyen veya sadece bu iş ile satış yaparak para kazanmak istiyorsa bizimle iletişime geçebilir. Ayda ortalama 5 satış yaparsanız eğer ortalama 900 liranın üzerinde ücret kazanabilirsiniz. Müşteri ödemenin bir kısmını proje başlamadan yapar. Sizin ödemeniz o kısımdan size ödenir. İnşaat Firmaları Ajanslar Reklam Firmaları ve Birçok Sektörden iş bağlayabilirsiniz.

İlk aşamada anlaştığımız ve sürekli bu işi yapacak arkadaşlara ödemeyi daha fazla veriyoruz. Primlerimizde Mevcut.

Arkadaşımız bize yaklaşık 30.000 TL'lik bir iş bağladı arkadaşımız sadece bu bağladığı işten 5000 TL komisyon alabiliyor. Bu İlk Kotayı Geçtiği İçin De Ona Bir Adet HTC M9, Sony Xperia Z3 veya Iphone 6 Plus telefon hediye ediyoruz.

Satışı 70.000 TL'ye ulaştığında ise kazancı ve + olarak uçak bileti dahil tatilini hediye ediyoruz.

Telefonla arayan arkadaşlara şu bilgileri ilettiğim için buradan uzun bir şekilde yazıyorum.

Bu işte bu miktarda paralar çok çabuk kazanılır. Örneğin bir inşaat firmasının animasyon filmi 35.000 TL'den başlar. Veya Bağlamış Olduğu Bir Müşteriye Bizler Logo, Afiş, Kartvizit, Web ve Bulut Hizmetinin bulunduğu bir paket sunursak bu 1000$ dan başlar. Buradan bile minimum kazancı 250 TL olur. Sorusu olanlar özelden değil buradan yazarsa sevinirim. İletişime geçip bizimle çalışmak istiyorsanız özelden mesaj bırakın diyalog sağlayalım.

Şimdiden herkese hayırlı olması dileğiyle.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.