Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
271
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILIK] Monster Tulpar T7 21.8 17.3 RTX3070 2K 165 HZ Gaming Laptop
Şehir : #Muğla
İlan Türü : #Satılık
Cihaz Tipi : #Dizüstü
Kondisyon : #Kullanılmış
M
2 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 [SATILIK] Monster Tulpar T7 21.8 17.3 RTX3070 2K 165 HZ Gaming Laptop
Monster Tulpar T7 V21.8 modelidir. 512 GBlık ssd mevcuttur. RTX3070 ekran kartı 2K çözünürlüklü 165 hzlik 17.3 lük bir ekrana sahiptir. Hem oyun performansı hem iş performansı muhteşemdir. Autocad sta4cad gibi programlar sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır.

Cihazın hiçbir sıkıntısı yoktur. Sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Muğla Dalaman ya da Denizli Konumlarında görülebilir.

İlk önce havale sonra kargo yapılır lakin bu derece pahalı bir cihaz için çok uygun olacağını düşünmüyorum. O yüzden bir tanıdığınız varsa onunla alışveriş yapmayı tercih ederim. Cihazın jelatini dahi üzerindedir. Toplamda 20-30 saat civarında oyun oynanmıştır. Geri kalan süreçte ofis programları için kullanıldı. Bu kadar üst düzey bir cihaza ihtiyacımız kalmadığı için satılmaktadır.

Cihaz Aralık ayında alınmıştır. Bütün faturaları durmaktadır. Garantisi devam etmektedir. Monstera temizlik için yollanabilir. Alındığı günden itibaren ciddi bir teknik destekleri mevcut. Cihazda sıkıntı olmasa dahi sadece termal macunu değişimi ya da toz temizliği için bile ücretsiz olarak yollanabiliyor.

Gelelim fiyatına. Arkadaşlar cihazı görünce kendinizde göreceksiniz cihazda en ufak sıkıntı yok. İlk alındığı gün nasılsa şu an da öyle. Hor kullanılmamış bir cihazdır. Lütfen tekliflerinizi öldürmeden yapınız. Tabiki daha ucuzları piyasada olabilir lakin benim cihazımın temizliğinin hiçbir ikinci el cihazda bulunabileceğini düşünmüyorum. Daha temizini almak isteyen sıfırını düşünebilir.

Şuan için sıfır fiyatı sitede 36000 olarak görülmekte.

Benim fiyatım 29500 TL dir.

Kapalı kutu İpad Pro ile takas düşünülebilir.

Altı üstü konuşulur.

Onun dışında başka bir cihazla takas düşünmüyorum.


[

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Fiyat : 29000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ağustos 2022 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Günceldir



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Er
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.