Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
381
Tıklama
0
Öne Çıkarma
satılık karambit İstanbul içi elden
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar elimde karambit slaughter var Field Tested (görevde kullanılmış) steamde market değeri 1150 lira civarı dolanıyor bakabilirsiniz. ben 800 liraya satıyorum. İstanbul içi elden dedim çünkü sanal ortamda güven problemi hat safhada. Diyosanızki parayı ben yatırırım güvencen varsa, malesef daha önce trade yapmadım internetten o yüzden oda yok, diyosanızki benim sülalem rahat ben parayı vericem sana sen bıçağı atarsın güveniyorum o zaman buyrun kapım açık ama onu da diyecek adam olcağını pek sanmadığım için kısaca istanbul içi elden yazdım başlığa kıta yaka farketmez. Takas düşünmüyorum hali hazırdan ucuza satmam nakit ihtiyacımdan dolayıdır

Bıçakta pattern yok ama görüntüsü temizmiş (redditten bilenlere sordurttum ilgilenen arkadaşta illaki bakar zaten) field tested dedim ama minimal wear yani az kullanılmış gibi gözüküyor.

forumda aşırı aktif sayılmam ama bu konudan mütevellit illaki bakarım. İletişim için telefon numaramıda bırakıyım ilgilenen arkadaşlar daha rahat ulaşabilirler 05342303349

Envanter linki http://steamcommunity.com/profiles/76561198188020418/inventory/

trade offer linki (trade önerin diye değilde güvenden yana sıkıntı olmasın elimde olduğunu kanıtlamak amacıyla koyuyorum)

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=227754690&token=8Lq6q1Ki


< Resime gitmek için tıklayın >



A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

150 key e de satabilirim aynı zamanda öyle daha güvenli olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.