Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
410
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILDI] FormD T1 v1.1 SFF Kasa
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
C
6 ay
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 [SATILDI] FormD T1 v1.1 SFF Kasa
Merhabalar, kasayı 2022 yazında satın aldım. Kozmetik olarak hiçbir sıkıntısı yok, sadece üst panel vidalarından bir tanesini kaybettim onun yerine farklı bir vida kullanmak zorunda kaldım. Satma sebebim önceki masamda fazla yer olmadığı için ve öğrencilik durumumdan dolayı sürekli şehir değiştirdiğim için taşıması kolay olsun diye almıştım, şu an öyle bir problemim olmadığı için satıp daha büyük bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. V1.1 versiyondur, güncel versiyondan tek farkı sadece 2-slot ve 3-slot GPU modu bulunmakta onun dışında ufak tefek farklar mevcut. Ürün 240mm sıvı soğutma ile kullanılabiliyor ancak fanlardan biri 15mm slim fan olmak zorunda, diğerinin 25mm fan olması sorun yaratmıyor. Maksimum GPU uzunluğu: 312mm. Ürün PCI-e 3.0 riserla beraber verilecektir. Ürünü alırken 250 USD + vergi + kargoya almıştım, şu anki fiyatıysa 245 USD civarında fiyatı ona göre koydum. İlgilenenler için özelden ekstra fotoğraflar gönderebilirim ve merak ettiklerini cevaplayabilirim. Ankara içi elden, diğer şehirlere havale sonrası kargo olarak satış gerçekleşir. Ankara dışı satış olursa kasayı mecburen ayırıp kutusuna koymam gerekecek, alacak kişi youtube'dan izleyerek halledebilir.

Fiyat: SATILDI


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.