Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[SATILDI] Intel i7-4790K + ASUS MAXIMUS VI GENE Z87 mATX
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Anakart/CPU : #İşlemci
Intel : #s1150
AMD / Intel : #Intel
Kondisyon : #Kullanılmış
A
9 ay
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Intel i7-4790K + ASUS MAXIMUS VI GENE Z87 mATX
İşlemci ve anakart 2015 yılında Vatan Bilgisayar'dan sıfır alındı, kutuları ve faturaları maalesef yok. Anakartın dört RAM slotu da çalışmaktadır. PCIe ve SATA portları da çalışmaktadır. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Aynı şekilde işlemcinin de bir problemi yok ama sıcak çalışıyor. Idle 45-50 derece arası, ağır kullanım sırası 80 derece civarı. Delid yapılması lazım. Elimde delid tool var ama kullanma cesaretini hiç bulamadım. Sistemi çok ağır şeyler için kullanmadığımdan ses ve ısıdan memnundum. İsteyene bir miktar farkla delid tool'u verebilirim. İşlemci Noctua NH-U12S soğutucusu ile kullanıldı. Stok soğutucusu mevcut değil.

İşlemci: Intel i7-4790K
Anakart: ASUS MAXIMUS VI GENE Z87 Micro ATX

Tercihim elden satmak. Kutuları mevcut olmadığı için kargoya vermek istemiyorum. Ataşehir Nar Point yakını teslim edebilirim. Takım halinde satıştadır, tekli satış yoktur.

< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

G
7 ay
Er

E
7 ay
Er

İlan eski ve satıldı yazıyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Geforce52
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.